Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Στην 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia ο συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας 
Στην 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia ο συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας 

Στην 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia ο συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας 

Ο συντονιστής ς Διοίκησης ς – Στερεάς Ελλάδας Νικόλαος Ντίτορας μετέβη την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 στη , προκειμένου να παρευρεθεί στην 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο «ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΛΛΙΔΗΣ».

Ο συντονιστής παρακολούθησε την τελετή εγκαινίων την οποία πραγματοποίησε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης .

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην έκθεση ο συντονιστής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον πρόεδρο της ΔΕΘ HELEXPO Αναστάσιο Τζήκα, τον περιφερειάρχη Κεντρικής ς και υποψήφιο για την προεδρία της ΕΝΠΕ Απόστολο Τζιτζικώστα, τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Θεοφάνη Σπανό, τον περιφερειάρχη Ανατολικής ς – Θράκης Χρήστο Μέτιο, τον αεριφερειάρχη Π.Ε. Ευρυτανίας Αριστείδη Τασιό, τον αεριφερειάρχη   Χρήστο Μιχαλάκη, τη βουλευτή του Σύριζα Κατερίνα Νοτοπούλου, τον δήμαρχο Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρο Κυριζόγλου, την προϊσταμένη της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας Γέσθη Χατζηλιάδου και άλλα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Επίσης ο κ. Ντίτορας, κατόπιν πρόσκλησης του προέδρου του Ελληνο – Σερβικού Επιμελητηρίου Β. Ελλάδος  Κωνσταντίνου Γεωργάκου, παρευρέθη στις του 2ου forum Τουρισμού & Real Estate που πραγματοποιήθηκαν στο Συνεδριακό Κέντρο Ι.Βελλίδης. Ο Συντονιστής συναντήθηκε με τον δήμαρχο Πρέβεζας  Νικόλαο Γεωργάκο (όπου η Πρέβεζα ήταν τιμώμενη πόλη) καθώς και με μέλη της Σερβικής αποστολής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση