Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Σύσκεψη των ΔΕΕΠ ΝΔ Θεσσαλίας με Αυγενάκη – Τριαντόπουλο για τις αποζημιώσεις από τις καταστροφικές πλημμύρες
Σύσκεψη των ΔΕΕΠ ΝΔ Θεσσαλίας με Αυγενάκη – Τριαντόπουλο για τις αποζημιώσεις από τις καταστροφικές πλημμύρες

Σύσκεψη των ΔΕΕΠ ΝΔ Θεσσαλίας με Αυγενάκη – Τριαντόπουλο για τις αποζημιώσεις από τις καταστροφικές πλημμύρες

 

Απόλυτη στήριξη στον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό

Οι ΔΕΕΠ της ς προσκάλεσαν τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου και τις διοικήσεις των εποπτευόμενων οργανισμών, να ενημερώσουν τους βουλευτές της ΝΔ της περιφέρειας  και έναν ευρύτερο αριθμό κομματικών στελεχών, από το σύνολο των οργανώσεών μας, για τον τρόπο διαχείρισης από την κυβέρνηση των πρόσφατων μεγάλων καταστροφών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Η ΝΔ στέκεται πάντοτε στο πλευρό όσων συμπατριωτών  δοκιμάζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες, και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες της καταστροφής.

Στη σημερινή σύσκεψη συμμετείχαν ο και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, οι υφυπουργοί Διονύσης Σταμενίτης και Σταύρος Κελέτσης, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης Χρήστος Τριαντόπουλος, ο περιφερειάρχης ς Κώστας Αγοραστός, οι βουλευτές Θανάσης Λιούτας, , Χρήστος Καπετάνος, , Κώστας Τσιάρας, Κατερίνα , ιώργος Κωτσός και Αριστος Σπάνιας.

Μέσω τηλεδιάσκεψης μετείχαν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Κώστας Σκρέκας, ο βουλευτής και πρώην υπουργός Κώστας Τσιάρας, η υφυπουργός Παιδείας Ζέτα Μακρή και η βουλευτής Ασημίνα Σκόνδρα. Ο βουλευτής Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο οποίος απουσιάζει στις ΗΠΑ, εκπροσωπήθηκε από συνεργάτη του.

Στη σύσκεψη μετείχαν, επίσης, οι γενικοί γραμματείς του ΥπΑΑΤ ιώργος Στρατάκος, Κώστας Μπαγινέτας και Δημήτρης Παπαγιαννίδης, ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ Παναγιώτης Χατζηνικολάου. Μετείχαν επίσης και κομματικά στελέχη της ΝΔ.

Ιδιαίτερη σημασία είχε η παρουσία του περιφερειάρχη  Κώστα Αγοραστού, ο οποίος στις δραματικές ώρες που ζήσαμε αγωνίσθηκε με κάθε τρόπο και με όλα τα μέσα τα οποία διέθετε για να περιορίσει το μέγεθος της καταστροφής. Αλλά και από την επομένη, χωριό χωριό και πόλη πόλη, βίωσε τον πόνο των συνανθρώπων  και με τη δράση του πρόσφερε ελπίδα και κουράγιο στους πληγέντες για να ξεπεραστούν τα δύσκολα προβλήματα που δημιουργήθηκαν.

"Αλιεύοντας" την είδηση