Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Στην 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia ο συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας 
Στην 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia ο συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας 

Στην 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia ο συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας 

Ο Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας Νικόλαος μετέβη την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να παρευρεθεί στην 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο «ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΛΛΙΔΗΣ».

Ο συντονιστής παρακολούθησε την τελετή εγκαινίων την οποία πραγματοποίησε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην έκθεση ο συντονιστής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον πρόεδρο της ΔΕΘ HELEXPO Αναστάσιο Τζήκα, τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και υποψήφιο για την προεδρία της Απόστολο Τζιτζικώστα, τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Θεοφάνη Σπανό, τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Χρήστο Μέτιο, τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ευρυτανίας Αριστείδη Τασιό, τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων  Χρήστο Μιχαλάκη, τη του Σύριζα Κατερίνα Νοτοπούλου, τον δήμαρχο Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρο Κυριζόγλου, την προϊσταμένη της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας Γέσθη Χατζηλιάδου και άλλα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Επίσης ο κ. Ντίτορας, κατόπιν πρόσκλησης του προέδρου του Ελληνο – Σερβικού Επιμελητηρίου Β. Ελλάδος  Κωνσταντίνου Γεωργάκου, παρευρέθη στις εργασίες του 2ου forum Τουρισμού & Real Estate που πραγματοποιήθηκαν στο Ι.Βελλίδης. Ο Συντονιστής συναντήθηκε με τον δήμαρχο Πρέβεζας  Νικόλαο Γεωργάκο (όπου η Πρέβεζα ήταν τιμώμενη πόλη) καθώς και με μέλη της Σερβικής αποστολής.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεργασία με επαγγελματίες αδειούχους πιστοποιημένους ψυκτικούς - https://t.co/GL74PT5ehT -

  • Διεξαγωγή Πανελλαδικών Εξετάσεων Γενικών Λυκείων στη Μαγνησία #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/uQbSVNTRUd -

  • Εθελοντική αιμοδοσία στην Κάτω Γατζέα #ΕθελοντικήΑιμοδοσία #ΚάτωΓατζέα - https://t.co/99dUuzrwsv -

"Αλιεύοντας" την είδηση