Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Στα Καλά Νερά ο Υφυπουργός Υποδομών Νίκος Ταχιάος
Στα  Καλά Νερά ο Υφυπουργός Υποδομών Νίκος Ταχιάος

Στα Καλά Νερά ο Υφυπουργός Υποδομών Νίκος Ταχιάος

Στα Καλά ερά βρέθηκε σήμερα ο Υφυπουργός Υποδομών ίκος Ταχιάος, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικό, προκειμένου να επιθεωρήσει την προσωρινή διάβαση βαρέων οχημάτων που κατασκεύασε η ανάντι της έφυρας Μπελεγρίνο έως την τελική αποκατάστασή της.

Σημειώνεται πως το Υπουργείο Υποδομών, σε συν με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, αναλαμβάνει την αποκατάσταση των ζημιών στο βασικό οδικό δίκτυο του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Νωρίτερα ο κ. Μιτζικός μετείχε στη που πραγματοποιήθηκε στην παρουσία Δημάρχων της , του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών Νικ. Ταχιάου, του Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρ. Τριαντόπουλου, του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού και της Αεριφερειάρχη, Δωροθέας Κολυνδρίνη, για το του Υπουργείου Υποδομών για την αποκατάσταση των υποδομών που καταστράφηκαν και επλήγησαν από τα ακραία πλημμυρικά φαινόμενα του Σεπτεμβρίου.

"Αλιεύοντας" την είδηση