Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Συγκέντρωση ποσού για την αγορά λεωφορείου μεταφοράς μαθητών του ΕΕΕΕΚ
Συγκέντρωση ποσού για την αγορά  λεωφορείου μεταφοράς μαθητών του ΕΕΕΕΚ

Συγκέντρωση ποσού για την αγορά λεωφορείου μεταφοράς μαθητών του ΕΕΕΕΚ

Συνεχίζετι η προσπάθει συγκέντρωσης χρηματικού ποσού, για την αγορά ειδικού υ μετακίνησης με αναπηρία που φοιτούν στο Ειδικό Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης τισης (Κ) Βόλου.

Το ποσό που συγκεντρώθηκε από προσφορές συμπολιτών στο πλαίσιο του Μαραθωνίου Αλληλεγγύης που έχει ξεκινήσει για τον σκοπό αυτό, μέχρι τώρα, αγγίζει τις 4.900 ευρώ.

Την περασμένη Τρίτη, υπήρξε συνάντηση του διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας  Σωκράτη Σαβελίδη με τους διευθυντές των σχολείων, από τους οποίους ζήτησε να οργανώσουν δράσεις προκειμένου να συγκεντρωθούν τα χρήματα για το διαμορφωμένο , αλλά ταυτόχρονα θα συμβάλουν και στην ευαισθητο των των σχολείων τυπικής ανάπτυξης απέναντι στο πρόβλημα της αναπηρίας.

Στη σύσκεψη συμμετείχε και παρείχε ενημέρωση, τόσο ο πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Βόλου, Ηλίας Κουτσερής, όσο και η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ράνια Καρανικόλα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση