Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Παράταση άλλη μία εβδομάδα για το πρώτο κουδούνι
Παράταση άλλη μία εβδομάδα για το πρώτο κουδούνι

Παράταση άλλη μία εβδομάδα για το πρώτο κουδούνι

Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, στο πλαίσιο διαρκούς χαρτογράφησης της υφιστάμενης κατάστασης στο σχολικό δίκτυο της και συνεκτιμώντας υγειονομικές παραμέτρους, την ανάγκη ολος του ενδελεχούς ελέγχου και τη διασφάλιση της απρόσκοπτης και ασφαλούς πρόσβασης στα σχολεία, ανακοινώνουν τη μη διεξαγωγή μαθημάτων σε όλες τις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της , από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023.

Από την πρώτη στιγμή, μετά τα πρωτοφανή πλημμυρικά φαινόμενα, η ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, οι κατά τόπους Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Θεσσαλίας και όλοι οι συναρμόδιοι συνεργάζονται στενά για την ταχύτερη δυνατή των μαθητριών/ και των δασκάλων και καθηγητών στο σχολικό περιβάλλον. Θα υπάρξει ειδική μέριμνα για την αναπλήρωση των μαθημάτων εντός της χρονικής διάρκειας του τρέχοντος σχολικού έτους.

Τέλος, το ΥΠΑΙΘΑ εργάζεται εντατικά με γνώμονα τον σχεδιασμό και την εφαρμογή των πλέον βιώσιμων και αποτελεσματικών λύσεων και δεσμεύεται ότι θα βρίσκεται δίπλα σε όλους τις/τους / και τους εκπαιδευτικούς.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση