Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Παράταση άλλη μία εβδομάδα για το πρώτο κουδούνι
Παράταση άλλη μία εβδομάδα για το πρώτο κουδούνι

Παράταση άλλη μία εβδομάδα για το πρώτο κουδούνι

Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και η , στο πλαίσιο διαρκούς χαρτογράφησης της υφιστάμενης κατάστασης στο σχολικό δίκτυο της και συνεκτιμώντας υγειονομικές παραμέτρους, την ανάγκη ολοκλήρωσης του ενδελεχούς ελέγχου και τη διασφάλιση της απρόσκοπτης και ασφαλούς ς στα σχολεία, ανακοινώνουν τη μη διεξαγωγή μαθημάτων σε όλες τις ς και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της , από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου .

Από την πρώτη στιγμή, μετά τα πρωτοφανή πλημμυρικά φαινόμενα, η πολιτική του ΥΠΑΙΘΑ, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, οι κατά τόπους Διευθύνσεις ς και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Θεσσαλίας και όλοι οι συναρμόδιοι συνεργάζονται στενά για την ταχύτερη δυνατή επιστροφή των μαθητριών/μαθητών και των δασκάλων και καθηγητών στο σχολικό περιβάλλον. Θα υπάρξει ειδική μέριμνα για την αναπλήρωση των μαθημάτων εντός της χρονικής διάρκειας του τρέχοντος σχολικού έτους.

Τέλος, το ΥΠΑΙΘΑ εργάζεται εντατικά με γνώμονα τον σχεδιασμό και την εφαρμογή των πλέον βιώσιμων και αποτελεσματικών λύσεων και δεσμεύεται ότι θα βρίσκεται δίπλα σε όλους τις/τους μαθήτριες/μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση