Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων στον αγώνα Αστέρας Ιτέας – Νίκη Βόλου
Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων στον αγώνα Αστέρας Ιτέας – Νίκη Βόλου

Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων στον αγώνα Αστέρας Ιτέας – Νίκη Βόλου

Απαγορεύεται η διάθεση εισιτηρίων και μετακίνηση φιλάθλων της Νίκης Βόλου, στον αγώνα Αστέρας Ιτέας – Νίκη Βόλου, με απόφαση του υφυπουργού Πολιτισμού Γ. Βασιλειάδη.
Η απόφαση, ελήφθη λαμβάνοντας υπόψιν μεταξύ άλλων έγγραφο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας, με το οποίο ζητείται η απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων καθώς και απαγόρευση οργανωμένης – μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας «Α.Σ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ» στο Δημοτικό Στάδιο Ιτέας, κατά την διεξαγωγή του προαναφερόμενου αγώνα, για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
Ειδικότερα, αποφασίζεται η απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων και οργανωμένης – μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας «Α.Σ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ» στο Δημοτικό Στάδιο Ιτέας το Σάββατο 27-10-2018 και ώρα 16:00 όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας Ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων «Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ – Α.Σ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ», για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Σερβίας στο Βελεστίνο #επέτειος28ηςΟκτωβρίου - https://t.co/0ZT3iOUwHp -

  • Εμβόλια: Πόσο αποτελεσματικός είναι ο συνδυασμός AstraZeneca με mRNA; #ΕμβόλιαMRNA - https://t.co/zMPcCfMI6X -

  • Το καλώδιο που προκαλεί ηλεκτροσόκ στην Τουρκία #διασύνδεσηΕλλάδαςΑιγύπτου - https://t.co/Qe8AwPiHrJ -

"Αλιεύοντας" την είδηση