Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων στον αγώνα Αστέρας Ιτέας – Νίκη Βόλου
Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων στον αγώνα Αστέρας Ιτέας – Νίκη Βόλου

Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων στον αγώνα Αστέρας Ιτέας – Νίκη Βόλου

Απαγορεύεται η διάθεση εισιτηρίων και μετακίνηση φιλάθλων της Νίκης Βόλου, στον αγώνα Αστέρας Ιτέας – Νίκη Βόλου, με απόφαση του υφυπουργού Πολιτισμού Γ. Βασιλειάδη.
Η απόφαση, ελήφθη λαμβάνοντας υπόψιν μεταξύ άλλων έγγραφο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας, με το οποίο ζητείται η απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων καθώς και απαγόρευση οργανωμένης – μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας «.Σ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ» στο Δημοτικό Στάδιο Ιτέας, κατά την διεξαγωγή του προαναφερόμενου αγώνα, για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
Ειδικότερα, αποφασίζεται η απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων και οργανωμένης – μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας «.Σ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ» στο Δημοτικό Στάδιο Ιτέας το Σάββατο 27-10- και ώρα 16:00 όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας Ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων «.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ – Α.Σ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ», για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, αγωνιστικής περιόδου -2019, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση