Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Ορκομωσία και ανάληψη υπηρεσίας εκπαιδευτικών
Ορκομωσία και ανάληψη υπηρεσίας εκπαιδευτικών

Ορκομωσία και ανάληψη υπηρεσίας εκπαιδευτικών

Ενώπιον του διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δρ. Σω Σαβελίδη και της προϊσταμένης Εκπαιδευτικών Θεμάτων Ρηγούς Φασουράκη ορκίστηκαν και ανέλαβαν υπηρεσία οι πρώτοι έξι από τους 35 διορισθέντες εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης .

Με τεταμένο το χέρι προς το Ευαγγέλιο, ορκίστηκαν να φυλάττουν πίστη στην πατρίδα, υπακοή στο και τους νόμους και να εκπληρώνουν τιμίως και ευσυνειδήτως το καθήκον τους.

Προηγουμένως, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τους καλωσόρισε στο πλευρό των 2.000 περίπου, εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ς και τους κατηύθυνε ώστε να αξιοποιήσουν όλες τους τις δυνάμεις, τις γνώσεις και τον ενθουσιασμό τους στην υπηρεσία του ανθρώπου, μεταλαμπαδεύοντας αυτές τις γνώσεις, αλλά και την τους στους μαθητές τους και στην κοινωνία γενικότερα.

Οι έξι πρώτοι εκπαιδευτικοί είναι:

ΒΑΪΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕ04.04 – Βιολόγων

ΚΟΛΤΣΙΔΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΕ89.01 – Καλλιτεχνικών σπουδών

ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ80 – Οικονομολόγων

ΝΤΟΛΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕ04.02 – Χημικών

ΠΑΛΛΑ ΔΟΜΝΙΚΗ ΠΕ03 – Μαθηματικών

ΛΑΣΚΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΕ08 – Καλλιτεχνικών

Σημειώνεται ότι ακολουθούν νέες ορκωμοσίες τις ημέρες Παρασκευή 18/08/2023, Τρίτη 22/08/2023 και Τετάρτη 23/08/2023 και ώρα 14:00.

Η επίσημη υποδοχής τους θα πραγματοποιηθεί από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την Τετάρτη 30/08/2023 στις 12:30 στον 8ο όροφο του πύργου «» της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ς με την ευχή και την ευλογία του μητροπολίτη κ΄ Αλμυρού  Ιγνατίου και της υφυπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Ζέττας Μακρή.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση