Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Aναβλήθηκε η δίκη Στάχτου – Καρυδάκη
Aναβλήθηκε η δίκη Στάχτου – Καρυδάκη

Aναβλήθηκε η δίκη Στάχτου – Καρυδάκη

 

Για τις 28 Απριλίου αναβλήθηκε η προγραμματισμένη  σημερινή  δίκη της προέδρου και της  γεν. γραμματέα  του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας Θάλειας Στάχτου και Εύης Καρυδάκη αντίστοιχα, μετά από μήνυση που έχει καταθέσει σε βάρος τους ο δήμαρχος Αλμυρού Δημ. .

Το αίτημα για αναβολή κατατέθηκε από την πλευρά της κας. Καρυδάκη, η οποία ζήτησε να αναβληθεί η υπόθεση, καθώς ο της βρίσκονταν στη Λάρισα σε άλλη υπόθεση.

Σε της η κα. Στάχτου ανέφερε «Η μήνυση αφορά στην ανακοίνωση που είχαμε βγάλει τον Φλεβάρη του σχετικά με τη συμπεριφορά της Δ.Α. απέναντι στους εργαζόμε κι είχαμε κάνει και παράσταση ς στο όπου μας έδιωξαν και δεν μας άφησαν να μιλήσουμε. Την προηγούμενη φορά η υπόθεση είχε αναβληθεί καθώς δεν παρέστη ούτε ο κ. ούτε ο του. Σήμερα η κα. Καρυδάκη ζήτησε να αναβληθεί η δίκη ,καθώς ο δικηγόρος είχε άλλη υπόθεση στη Λάρισα.

Από την δική μου πλευρά, ήθελα να εκδικαστεί η υπόθεση, για να δουν  όλοι ότι είμαστε σωματείο που υπερασπιζόμαστε τους εργαζομέ και να ξεκαθαρίσει το τοπίο για το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση