Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Aναβλήθηκε η δίκη Στάχτου – Καρυδάκη
Aναβλήθηκε η δίκη Στάχτου – Καρυδάκη

Aναβλήθηκε η δίκη Στάχτου – Καρυδάκη

 

Γι τις 28 Απριλίου ναβλήθηκε η προγραμματισμένη  σημερινή  της προέδρου και της  γεν. γραμματέα  του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ ς Θάλειας Στάχτου και Εύης Καρυδάκη αντίστοιχα, μετά από που έχει καταθέσει σε βάρος τους ο δήμαρχος Αλμυρού Δημ. .

Το αίτημα για αναβολή κατατέθηκε από την πλευρά της κας. Καρυδάκη, η οποία ζήτησε να αναβληθεί η υπόθεση, καθώς ο δικηγόρος της βρίσκονταν στη Λάρισα σε άλλη υπόθεση.

Σε δηλώσεις της η κα. Στάχτου ανέφερε «Η μήνυση αφορά στην που είχαμε βγάλει τον Φλεβάρη του σχετικά με τη συμπεριφορά της Δ.Α. απέναντι στους εργαζόμενους κι είχαμε κάνει και παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημοτικό Συμβούλιο όπου μας έδιωξαν και δεν μας άφησαν να μιλήσουμε. Την προηγούμενη φορά η υπόθεση είχε αναβληθεί καθώς δεν παρέστη ούτε ο κ. ούτε ο δικηγόρος του. Σήμερα η κα. Καρυδάκη ζήτησε να αναβληθεί η ,καθώς ο δικηγόρος είχε άλλη υπόθεση στη Λάρισα.

Από την δική μου πλευρά, ήθελα να εκδικαστεί η υπόθεση, για να δουν  όλοι ότι είμαστε σωματείο που υπερασπιζόμαστε τους εργαζομένους και να ξεκαθαρίσει το τοπίο για το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση