Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Σε Βόλο και Λάρισα το 1o Roadshow Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας StartingUP
Σε Βόλο και Λάρισα το 1o Roadshow Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας StartingUP

Σε Βόλο και Λάρισα το 1o Roadshow Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας StartingUP

Η πρωτοβουλία του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ), StartingUp Roadshow, συνεχίζει το μακρύ ταξίδι της για την προώθηση της καινοτομίας στην Ελλάδα.

Μετά το επιτυχημένο πέρασμα από την Πελοπόννησο (Τρίπολη,Καλαμάτα) και την Βόρεια Ελλάδα (Καβάλα, Ξάνθη, , ) το StartingUp Roadshow έρχεται στην Θεσσαλία σε Βόλο και Λάρισα.

Το 1ο Roadshow Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας, StartingUP διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τον Ελληνικό Σύνδεσμο Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ) σε ανά την Ελλάδα με αφορμή τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία για μικρές-μεσαίες επιχειρήσεις και που ανακοινώθηκαν στον πλαίσιο των δράσεων του Πακέτου Γιούνκερ.

Στο StartingUP της Βόλου και της Λάρισας, οι ομιλίες και οι συζητήσεις θα επικεντρωθούν σε ουσιαστικά ζητήματα γύρω από τις έννοιες της καινοτομίας – πως αυτή μπορεί να εφαρμοστεί από κάθε επιχείρηση -, των και το ρόλο της εκπαίδευσης στην παραγωγή τοπικής καινοτομίας.

Η εκδήλωση του Βόλου (Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου – 17:45) φιλοξενείται στο Μαγνησίας, ενώ εκείνη της Λάρισας (Τρίτη 14 Φεβρουαρίου – 17:45) στο Λάρισας. Αμφότερες οι δύο εκδηλώσεις υποστηρίζονται ενεργά από τα δύο Επιμελητήρια, το της Περιφέρειας Θεσσαλίας, το Πανεπιστήμιο και το ΤΕΙ Θεσσαλίας, τον ΣΘΕΒ και τον ΕΣΥΝΕ Θεσσαλίας.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα στο ειδικό website που έχει δημιουργήσει ο Ελληνικός Σύνδεσμος Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ) – startingup.eu/roadshow

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σιδηροδρομική σύνδεση του λιμανιού Βόλου ζητά ο #ΣΒΘΣΕ #ΣΒΘΣΕ - https://t.co/jcBCxSRRTd -

  • Δικογραφία για ηλεκτρονική απάτη #ηλεκτρονικήαπάτη - https://t.co/Ry6FRO09mK -

  • Ελευθερία των ΜΜΕ και πολυφωνία: Ξεκινάει πρόγραμμα παρακολούθησης της ιδιοκτησίας των μέσων ενημέρωσης… - https://t.co/TERC85BOdv -

"Αλιεύοντας" την είδηση