Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Κατά του δημάρχου Βόλου ο δημοσιογραφικός κόσμος της χώρας
Κατά του δημάρχου Βόλου ο δημοσιογραφικός κόσμος της χώρας

Κατά του δημάρχου Βόλου ο δημοσιογραφικός κόσμος της χώρας

Η ΠΟΕΣΥ και οι της χς (ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜΘ, ΕΣΗΕΠΗΝ, ΕΣΠΗΤ) εκφράζουν την συμπαράστασή τους στην Ημερησίων Εφημερίδων ς Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΕ) απέναντι στο υβριστικό παραλήρημα, που εκτόξευσε κατά δημοσιογράφων και την πρωτοφανή στοχοποίησή τους ο δήμαρχος Βόλου .

Και σαν να μην ήταν αρκετό το υβρεολόγιο του δημάρχου και η εκτόξευση χυδαίων σχολίων εις βάρος συγκεκριμένων συναδέλφων, που το μόνο τους «έγκλημα» είναι η των πολιτών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη μετά τις καταστροφικές πλημμύρες, ο Αχ. Μπέος προχώρησε ένα βήμα παρακάτω, καλώντας τους πολίτες της περιοχής να προβούν σε πράξεις ς κατ' αυτών.

Θεωρούμε επιβεβλημένη την παρέμβαση των δικαστικών αρχών για την των δημοσιογράφων και του κοινωνικού αγαθού της ς, αλλά και για τη διατήρηση της κοινωνικής και δημοκρατικής ομαλότητας.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ενημερώσουμε σχετικά την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου,  όλα τα αρμόδια όργανα και τις Αρχές, αλλά και τις Διεθνείς Δημοσιογραφικές Οργανώσεις, ζητώντας την λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της ακραίας αυτής συμπεριφοράς, η οποία δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να γίνει ανεκτή από οποιονδήποτε και εάν προέρχεται.

"Αλιεύοντας" την είδηση