Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Με το προσωπικό του ΟΛΒ συναντήθηκαν υπουργός και γραμματέας Λιμένων
Με το προσωπικό του ΟΛΒ  συναντήθηκαν υπουργός και  γραμματέας Λιμένων

Με το προσωπικό του ΟΛΒ συναντήθηκαν υπουργός και γραμματέας Λιμένων

Με το προσωπικό του Οργανισμού Λιμένα Βόλου συναντήθηκαν σήμερα το πρωί ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής και ο γενικός γραμματέας Λιμένων Χρήστος Λαμπρίδης, στο πλαίσιο της Ναυτικής Εβδομάδας 2016 στον Βόλο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΒ Θρασύβουλο Σταυριδόπουλο , ο υπουργός επισκέφθηκε νωρίς το πρωί τον Οργανισμό Λιμένα και σε συνάντηση που είχε με τους εργαζόμενους, αναφέρθηκε στην πολιτική του υπουργείου για τα λιμάνια και σε ειδικότερες σκέψεις για το λιμάνι του Βόλου.

Επίσης, άκουσε τα προβλήματα των εργαζομένων και τους έδωσε κουράγιο για να συνεχίσουν, μετά τις δύσκολες στιγμές που έχουν περάσει λόγω της κρίσης.

Στη συνέχεια ο κ. Δρίτσας αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη και στο λιμάνι έμεινε ο γενικός γραμματέας Λιμένων, που μίλησε με τους εργαζόμενους για θεσμικά και εξωθεσμικά ζητήματα, άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, κυρίως σε ζητήματα εξοπλισμού και υποδομών και τόνισε ότι θα εξεταστούν στο προσεχές διάστημα τρόποι, για να συνδράμει το υπουργείο στο λιμάνι του Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη φυγόποινου στον Βόλο #σύλληψηφυγόποινου - https://t.co/tNjeuIltN7 -

  • Νεκρός οδηγός Ι.Χ. που έπεσε στη θάλασσα στην Σκόπελο #νεκρόςοδηγός - https://t.co/SxgEONUOS3 -

  • Συμμετοχή ενδιαφερομένων στην επετειακή έκδοση με θέμα «1922-2022: εκατό χρόνια από την Καταστροφή»… - https://t.co/fbKBhCXLzI -

"Αλιεύοντας" την είδηση