Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / «Στόχος η προσφορά στον συνάνθρωπο»
«Στόχος η προσφορά στον συνάνθρωπο»

«Στόχος η προσφορά στον συνάνθρωπο»

Ο Όμιλος Inner Wheel μαζί με τον Ροταριανό Όμιλο «ΑΡΓΩ» πραγματοποίησαν σε κοινή συνεστίαση των μελών και φίλων την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, το Σάββατο 9 Ιανουαρίου στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του εστιατορίου Κ.Χ.1948 .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: η Διοικητής της 247 Περιφέρειας Διεθνούς Inner Wheel κ.Γιάννα Καλύβα, η τ. υπουργός Υγείας και επίτιμο μέλος του Ομίλου Inner Wheel , ο βοηθός διοικητής της 2484 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ Κώστας Στέλιαρος, ο προπρόεδρος Ρ. Ο. Θάσου Μιχάλης Ξωγνός , ο αντιδήμαρχος Αθανάσιος Σταυρίδης, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Στέργιος Παπαευσταθίου και μέλη των Ομίλων Rotaract Βόλου και Χανίων.
Την πίτα έκοψαν: η πρόεδρος του Ομίλου Inner Wheel Βόλου Αγγελική και ο πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Βόλου «ΑΡΓΩ» Νικόλαος Σερβετάς, μαζί με την διοικητή της 247 Περιφέρειας Διεθνούς Inner Wheel Γιάννα Καλύβα.

Με τις καλύτερες ευχές από όλους για το και την συνέχιση της ανθρωπιστικής προσφοράς των Ομίλων προς την τοπική μοιράστηκε η Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα. Η τύχη ήταν με το μέρος του ψηφισμένου προέδρου Ρ. Ο. Βόλου «Αργώ» Σπύρου Δεσύλλα.

Κατά την εκδήλωση έγινε και εκτενής στο πλούσιο κοινωνικό προσφοράς των δύο Ομίλων στην πόλη του Βόλου.

Οι δύο Όμιλοι ξεκίνησαν δυναμικά την νέα χρονιά με στόχο την πραγματοποίηση δράσεων πάντοτε προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αθ.Λιούπης: Εξασφάλιση δικτύου υψηλής ταχύτητας στις “Λευκές Περιοχές” της Μαγνησίας - https://t.co/HTa5LMR5wU… -

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και εκδρομέων σε δασικές περιοχές της #ΠΕΜΣ #ΠΕΜΣ - https://t.co/Z1GvKY2EnK -

  • Πληρώνονται οι σιτοπαραγωγοί από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου - https://t.co/aNQkyfrPPV… -

"Αλιεύοντας" την είδηση