Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » «Στόχος η προσφορά στον συνάνθρωπο»
«Στόχος η προσφορά στον συνάνθρωπο»

«Στόχος η προσφορά στον συνάνθρωπο»

Ο Όμιλος Inner Wheel μαζί με τον Ροταριανό Όμιλο «ΑΡΓΩ» πραγματοποίησαν σε κοινή συνεστίαση των μελών και φίλων την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016 στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του εστιατορίου Κ.Χ.1948 .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: η Διοικητής της 247 ς Διεθνούς Inner Wheel κ.Γιάννα Καλύβα, η τ. υπουργός Υγείας και επίτιμο μέλος του Ομίλου Inner Wheel Βόλου Ζέττα Μακρή, ο βοηθός διοικητής της 2484 ς Διεθνούς Ρόταρυ Κώστας Στέλιαρος, ο προπρόεδρος Ρ. Ο. Θάσου Μιχάλης Ξωγνός , ο αντιδήμαρχος Βόλου Αθανάσιος Σταυρίδης, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Στέργιος Παπαευσταθίου και μέλη των Ομίλων Rotaract Βόλου και Χανίων.
Την πίτα έκοψαν: η πρόεδρος του Ομίλου Inner Wheel Βόλου Αγγελική Καραμπατζάκη και ο πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Βόλου «ΑΡΓΩ» ικόλαος Σερβετάς, μαζί με την διοικητή της 247 Περιφέρειας Διεθνούς Inner Wheel Γιάννα Καλύβα.

Με τις καλύτερες ευχές από όλους για το 2016 και την συνέχιση της ανθρωπιστικής προσφοράς των Ομίλων προς την τοπική μοιράστηκε η Πρωτοχρονιάτικη Βαπιτα. Η τύχη ήταν με το μέρος του ψηφισμένου προέδρου Ρ. Ο. Βόλου «» Σπύρου Δεσύλλα.

Κατά την εκδήλωση έγινε και εκτενής στο πλούσιο κοινωνικό έργο προσφοράς των δύο Ομίλων στην πόλη του Βόλου.

Οι δύο Όμιλοι ξεκίνησαν δυναμικά την νέα χρονιά με στόχο την πραγματοποίηση δράσεων πάντοτε προς όφελος της τοπικής ς.

"Αλιεύοντας" την είδηση