Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή παραγωγών της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην 26η AGROTICA Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή παραγωγών της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην 26η AGROTICA Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή παραγωγών της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην 26η AGROTICA Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η Θεσσαλίας στo πλαίσιo του σχεδιασμού της για τη στήριξη του πρωτογενή τομέα και της μεταποίησης, έχει αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες με σκοπό να κάνει γνωστά τα Θεσσαλικά προϊόντα τα οποία έχουν ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την ποιότητα, την τοπικότητα και προάγουν την πολιτιστική κληρονομιά.

Έτσι λοιπόν θα συμμετάσχει για ακόμη μια χρονιά στην 26η – Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων η οποία θα πραγματοποιηθεί από 28/01/2016 έως 31/01/2016 στο Διεθνές της ΔΕΘ – HELEXPO στην Θεσσαλονίκη, με στόχο την προβολή των δραστηριοτήτων μας, την ανάδειξη του «Καλαθιού αγροτικών προϊόντων», παραγωγών και επιχειρήσεων της για την βελτίωση της αναγνωρισιμότητας και σε αγορές εκτός των ορίων της Περιφέρειας.

Στην έκθεση η θα έχει διαθέσιμο χώρο 64m2, θα παρουσιάσει δράσεις και προϊόντα
υψηλής ποιότητας:
 Πιστοποιημένα ΠΟΠ-
 Παραδοσιακά
 Πιστοποιημένα Βιολογικά
 Ορεινής Παραγωγής
 Γυναικείων Συν/σμών
 Εξαγωγικού προσανατολισμού

Προϊόντα ιδιαίτερα τα οποία χαρακτηρίζουν τις περιοχές της και δημιουργούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με στόχο:
• Να γίνουν γνωστά στον καταναλωτή και να δημιουργηθεί αύξηση της ζήτησης
• Την προσέλκυση νέων παραγωγών σε προϊόντα ποιότητας με ζήτηση στην αγορά
• Τη δημιουργία γαστρονομικών προορισμών και αύξηση της ζήτησης στο

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι και επιχειρήσεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας των οποίων τα προϊόντα καλύπτουν τις προαναφερόμενες προδιαγραφές και επιθυμούν να συμπεριληφθούν στην παρουσίαση της Έκθεσης να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι την Δευτέρα 25- 1-2016 συγκεντρώνοντας δείγματα από κάθε προϊόν. Τα δείγματα να αποσταλούν στις Δ/νσεις Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας & Σποράδων, Τρικάλων αντίστοιχα.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας θα διατίθεται στους Θεσσαλούς εκθέτες προϊόντων με την παρουσία τους, για παρουσιάσεις και ενημερωτικές συναντήσεις με προμηθευτές, καταναλωτές κ.ά.

Στο περίπτερο θα προγραμματιστούν να γίνουν και γευσιγνωσίες ορισμένων προϊόντων (γαλακτοκομικά, οίνου, τσίπουρου, γυναικείων συνεταιρισμών κ.α ) με την εθελοντική συμμετοχή των εκθετών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ματαιώνεται λόγω COVID-19 το παζάρι Βελεστίνου  - https://t.co/Kj7qcgeLzS -

  • Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση καλυμμάτων στα δίκτυα ύδατος και ρεύματος στον κυματοθραύστη - https://t.co/VTnlCs8jkX… -

  • Εκπαίδευση τεσσάρων μαθητευόμενων ατόμων των ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ στην ΠΕΜΣ #ΕΠΑΣΟΑΕΔ - https://t.co/6Z2P4ViCoS -

"Αλιεύοντας" την είδηση