Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΚΑΡΔΙΤΣΑ » Τον δρόμο από τη γέφυρα Πετρωτού ως τη γέφυρα Κοράκου βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Τον δρόμο από τη γέφυρα Πετρωτού ως τη γέφυρα Κοράκου βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Τον δρόμο από τη γέφυρα Πετρωτού ως τη γέφυρα Κοράκου βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε ποκτάσταση ζημιών στον δρόμο από τη γέφυρα Πετρωτού ως τη της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς ο Κώστας Αγοραστός έδωσε την έγκριση δημοπράτησης του έργου: «Βελτίωση οδού από γέφυρα Πετρωτού ως » προϋπολογισμού 124.000,00 € (με ΦΠΑ) με πόρους από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Όπως ανέφερε ο κ. Αγοραστός: «Με τα έργα αυτά βελτιώνουμε την του οδικού δικτύου όπου υπάρχει ανάγκη. Οι Τεχνικές της Περιφέρειας Θεσσαλίας έχουν καταγράψει και επισημάνει επικίνδυνες θέσεις στο της Π.Ε. Καρδίτσας, όπου χρίζουν παρέμβασης. Μέλημά μας είναι η των μεταφορών, πολιτών και εμπορευμάτων, η μείωση της επικινδυνότητας αλλά και των επιπτώσεων τόσο στην οικονομική όσο και στην κοινωνική ζωή του τόπου».

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Το έργο έχει σκοπό την βελτίωση – συντήρηση και την αποκατάσταση των ζημιών που έχουν δημιουργηθεί στο οδικό τμήμα από τη διασταύρωση Πετρωτού ως τη γέφυρα Πετρωτού και τη γέφυρα Κοράκου, η οποία θα αντιμετωπιστεί με την κατασκευή όπου κρίνεται απαραίτητο, τεχνικών, όπως είναι τοίχοι αντιστήριξης και επενδεδυμένη τάφρος.

Το έργο περιλαμβάνει τα εξής:
-Διαπλάτυνση και τυχόν καταπτώσεων.
-Κατασκευή τοίχων αντιστήριξης, των οποίων οι θέσεις και οι διαστάσεις θα υποδειχθούν από την Υπηρεσία.
-Κατασκευή επενδεδυμένης τάφρου.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση