Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΚΑΡΔΙΤΣΑ » Τον δρόμο από τη γέφυρα Πετρωτού ως τη γέφυρα Κοράκου βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Τον δρόμο από τη γέφυρα Πετρωτού ως τη γέφυρα Κοράκου βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Τον δρόμο από τη γέφυρα Πετρωτού ως τη γέφυρα Κοράκου βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε στον δρόμο από τη γέφυρα Πετρωτού ως τη γέφυρα Κοράκου της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας προχωρά η ς καθώς ο περιφερειάρχης ς Κώστας Αγοραστός έδωσε την έγκριση δημοπράτησης του έργου: «Βελτίωση οδού από γέφυρα Πετρωτού ως γέφυρα Κοράκου» προϋπολογισμού 124.000,00 € (με ΦΠΑ) με πόρους από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Όπως ανέφερε ο κ. Αγοραστός: «Με τα αυτά βελτιώνουμε την ασφάλεια του οδικού δικτύου όπου υπάρχει ανάγκη. Οι Τεχνικές της ς Θεσσαλίας έχουν καταγράψει και επισημάνει επικίνδυνες θέσεις στο της Π.Ε. Καρδίτσας, όπου χρίζουν παρέμβασης. Μέλημά μας είναι η ασφάλεια των μεταφορών, πολιτών και εμπορευμάτων, η μείωση της επικινδυνότητας αλλά και των επιπτώσεων τόσο στην οικονομική όσο και στην κοινωνική του τόπου».

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΟΥ

Το έργο έχει σκοπό την βελτίωση – συντήρηση και την αποκατάσταση των ζημιών που έχουν δημιουργηθεί στο οδικό τμήμα από τη διασταύρωση Πετρωτού ως τη γέφυρα Πετρωτού και τη γέφυρα Κοράκου, η οποία θα αντιμετωπιστεί με την κατασκευή όπου κρίνεται απαραίτητο, τεχνικών, όπως είναι τοίχοι αντιστήριξης και επενδεδυμένη τάφρος.

Το έργο περιλαμβάνει τα εξής:
-Διαπλάτυνση και άρση τυχόν καταπτώσεων.
-Κατασκευή τοίχων αντιστήριξης, των οποίων οι θέσεις και οι διαστάσεις θα υποδειχθούν από την Υπηρεσία.
-Κατασκευή επενδεδυμένης τάφρου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση