Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Αναστάτωση και ρήξη στους κόλπους των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου
Αναστάτωση  και ρήξη στους κόλπους  των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου

Αναστάτωση και ρήξη στους κόλπους των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου

“Κόκκινο πανί” για τους Austrian Boys οι παραιτηθέντες παλαίμαχοι

Σκληρή απάντηση Αχ. Μπέου που εκλέχθηκε με “” τον Ολυμπιακό Βόλου

Αναστάτωση και ρήξη στους κόλπους των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου επέφερε ανακοίνωση που εκδόθηκε κατά του Αχιλλέα Μπέου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει η συναίνεση από ολόκληρο το διοικητικό συμβούλιο.

Η ανακοίνωση καταφερόταν κατά του σε δημάρχου Βόλου και πρώην προέδρου των «ερυθρόλευκων», καταλογίζοντάς του ευθύνες για άσχημες στιγμές στην του συλλόγου και για το γεγονός ότι φέρεται να βοηθά το Ν.Π.Σ. Βόλος, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός Β. ουσιαστικά δεν έχει έδρα να παίξει.

Ωστόσο κάποιοι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού Βόλου δεν συμφώνησαν με την ανακοίνωση που εκδόθηκε εναντίον του Αχιλλέα Μπέου για το θέμα της τρίτης ομάδας στον Βόλο, με αποτέλεσμα οι ιώργος Καραμίχαλος και ιάννης Θεοδωρίδης να υποβάλλουν την παραίτησή τους.

Austrian Boys προς παραιτηθέντες παλαίμαχους: Τρίζουν τα κόκκαλα των συμπαικτών σας…

Ανακοίνωση με σοβαρές αιχμές κατά των παλαίμαχων του Ολυμπιακού Βόλου που παραιτήθηκαν, εξέδωσαν οι Austrian Boys.Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα παρακάτω: «Κύριοι παραιτηθέντες παλαίμαχοι τρίζουν τα κόκκαλα των συμπαιχτών σας (δεν αναφέρουμε ονόματα για να μην αδικήσουμε κανέναν) που έχουν φύγει από τη ζωή με την εξαναγκαστική απόφασή σας να παραιτηθείτε σύσσωμοι από μέλη του Δ.Σ του συλλόγου παλαίμαχων.

Σας πληροφορούμε κύριοι παραιτηθέντες παλαίμαχοι πως γνωρίζουμε καλά ποιός είναι αυτός που σας εξανάγκασε και σας εκβίασε να παραιτηθείτε και να βάλετε την κουστωδία πάνω από την του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ.

Εσείς που ήσασταν ινδτα για εμάς με την απόφασή σας αυτή τα γκρεμίσατε όλα και πέσατε στη φάκα της κουστωδίας.

Εμείς πριν λίγες μέρες δημοσιεύσαμε μια ανακοίνωση προειδοποίηση όσον αφορά για την κουστωδία που σπέρνει μίσος και διχόνοια στους κύκλους της ομάδας μας και γενικότερα στην πόλη.

Σας δίνουμε μια τελευταία ευκαιρία να ανακαλέσετε την απόφασή σας αυτή , αρχικά για την φανέλα που τιμήσατε και δεύτερον για την αξιοπρέπειά σας , ειδάλλως τελειώσατε από μας και από την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ, σας ανοίγουμε την πόρτα της εξόδου να πάτε ελευθέρα και χωρίς τύψεις στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΒΟΛΟΥ».

Ο Αχ. Μπέος

Ενημερώθηκα για μια εναντίον μου «επίθεση» από κάποιο ανύπαρκτο μέχρι σήμερα σύλλογο παλαιμάχων του Ολυμπιακού Βόλου, αναφορικά με την ίδρυση ενός νέου ποδοσφαιρικού συλλόγου στην πόλη μας.

Αντιπαρέρχομαι βέβαια τα γεγονός ότι η ανακοίνωση αυτή είναι ανυπόγραφη (ο καθένας θα ντρεπόταν να την υπογράψει με τέτοια ψεύδη και φληναφήματα που περιέχει, προφανώς ακόμη κι αυτοί που την συνέταξαν) αλλά οφείλω να θέσω κάποια ερωτήματα και να δώσω απαντήσεις σε αυτά που εξέμεσαν εναντίον μου αυτοί οι ανύπαρκτοι που θεωρούν τους εαυτούς τους παλαίμαχους – ιστορία της ομάδας.

Κατά πρώτον διερωτώμαι ποιοί συγκεκριμένα είστε. Αυτοί που το 2008 και το 2009 σας δώρισα 300 διαρκείας και κάποιοι από εσάς τα πούλησαν, κάνοντας αρπαχτή; Αναγκάζοντας τον αείμνηστο, πραγματικό μεγάλο Ολυμπιακό, Τάκη Συνετόπουλο, να σας ξεφωνίσει δημόσια;

Γιατί δεν ασχολείστε με τις οικονομικές και αγωνιστικές δυσκολίες της αγαπημένης σας ομάδας και επιτίθεστε κατά της νέας; Ετοιμάζετε από τώρα άλλοθι – «δράκο» για μια νέα αποτυχία που ενδεχομένως βλέπετε ότι έρχεται; Με τέτοια μεγάλη ιστορία και με προσωπικότητες σαν τις δικές σας να την υπηρετούν;

Και επειδή αναφέρεστε προσωπικά σε εμένα, θα σας απαντήσω ότι εγώ υπηρετώ την πόλη μου και θα κριθώ από τα έργα μου και όχι από το αν είμαι ή όχι Ολυμπιακός Βόλου.

Ως επικεφαλής της παράταξης που διοικεί το Δήμο Βόλου και επειδή εμείς αγαπάμε τον αθλητισμό δεν φροντίσαμε μόνο για τον χλοοτάπητα στη και την Πορταριά, όπως βρόμικα και με πρόδηλη ανηθικότητα υποστηρίζετε, αλλά και στο και στο Σέσκλο και ήδη ετοιμάζεται ο συνθετικός τάπητας στο Βασδέκειο.

Γιατί τα γήπεδα αυτά ανήκουν στη νεολαία της πόλης μας και σε αυτή θα αποδοθούν για να τα χρησιμοποιήσει για να ζήσει και πάλι η περιοχή μας μεγάλες αθλητικές στιγμές, μακριά από τη μιζέρια και την κακομοιριά που κάποιοι σαν εσάς την καταδίκασαν.

Η παραίτηση τόσο του προέδρου της Ένωσης Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου, Γιάννη Θεοδωρίδη, όσο και του μέλους του ΔΣ, Γιώργου Καραμίχαλου, αποτελούν αναμφίβολα την πιο σκληρή και αποστομωτική απάντηση, ένα μπούμερανγκ, σε αυτούς που επιχειρούν να εκμεταλλευτούν τον Ολυμπιακό Βόλου για μικρο και άλλα ιδιοτελή συμφέροντα. Συνεπώς ο δικός μου σχολιασμός είναι περιττός.

Οφείλω, πάντως, να σημειώσω ότι όλοι κρινόμαστε καθημερινά για τους λόγους και, κυρίως, τις πράξεις μας. Και γι' αυτό η πόλη μας δεν θα επιστρέψει στο «σκοτινό» παρελθόν, όπως κάποιοι επιθυμούν και μάχονται, μετερχόμενοι κάθε αθέμιτου μέσου. Το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να αυτογελοιοποιούνται με τέτοιες τραγικές μεθοδεύσεις.

"Αλιεύοντας" την είδηση