Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Επιπλέον 17 εκατ. ευρώ για συντηρήσεις – αποκαταστάσεις – αποχιονισμούς στην Θεσσαλία
Επιπλέον 17 εκατ. ευρώ για συντηρήσεις – αποκαταστάσεις – αποχιονισμούς στην Θεσσαλία

Επιπλέον 17 εκατ. ευρώ για συντηρήσεις – αποκαταστάσεις – αποχιονισμούς στην Θεσσαλία

Πιστώθηκαν στο ταμείο της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Επιπλέον 17 εκατ. ευρώ πιστώθηκαν στο ταμείο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για έργα που αφορούν συντηρήσεις, αποκαταστάσεις, αποχιονισμούς και καταπτώσεων στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Μετά από συνεργασία που είχαν ο Αλέξης Χαρίτσης, o γενικός γραμματέας Επενδύσεων και ΕΣΠΑ  Παναγιώτης Κορκολής και ο Θεσσαλίας  Κώστας Αγοραστός, οι πόροι αυτοί εντάχθηκαν στο με στόχο την καλυτέρευση των συνθηκών οδικής ασφάλειας σε σημεία που χρίζουν παρέμβασης.

Ο κ. Αγοραστός εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία που υπάρχει με τον αρμόδιο υφυπουργό και αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα των εν λόγω έργων: «Το οδικό δίκτυο της Θεσσαλίας που βρίσκεται στον τομέα ευθύνης της αιρετής Περιφέρειας ξεπερνά τα 5.500 χιλιόμετρα σε μήκος. Μεγάλο του ποσοστό αφορά ορεινό δίκτυο το οποίο επιβαρύνεται από έντονα καιρικά φαινόμενα, κατολισθήσεις, καθιζήσεις κ.α.

Επίσης καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε αποχιονισμούς, φθορές από τη μακροχρόνια χρήση, το κόστος του ηλεκτροφωτισμού και τη σήμανση. Παρά τους ελάχιστους πόρους που διαθέτουμε, μέσω του Εθνικού Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων προσπαθούμε με σχέδιο, προγραμματισμό και έξυπνες λύσεις, να βελτιώσουμε την των μετακινήσεων και της επικοινωνίας των ανθρώπινων κοινοτήτων».

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση