Βρίσκεστε εδώ:  / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Επιπλέον 17 εκατ. ευρώ για συντηρήσεις – αποκαταστάσεις – αποχιονισμούς στην Θεσσαλία
Επιπλέον 17 εκατ. ευρώ για συντηρήσεις – αποκαταστάσεις – αποχιονισμούς στην Θεσσαλία

Επιπλέον 17 εκατ. ευρώ για συντηρήσεις – αποκαταστάσεις – αποχιονισμούς στην Θεσσαλία

Πιστώθηκαν στο της

Επιπλέον 17 εκατ. πιστώθηκαν στο της για που αφορούν συντηρήσεις, αποκαταστάσεις, αποχιονισμούς και άρση καταπτώσεων στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της .

Μετά από συνεργασία που είχαν ο υφυπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης, o γενικός Επενδύσεων και   Παναγιώτης Κορκολής και ο Θεσσαλίας  Κώστας Αγοραστός, οι πόροι αυτοί εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με στόχο την καλυτέρευση των συνθηκών οδικής ασφάλειας σε σημεία που χρίζουν παρέμβασης.

Ο κ. Αγοραστός εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία που υπάρχει με τον αρμόδιο υφυπουργό και αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα των εν λόγω έργων: «Το οδικό δίκτυο της Θεσσαλίας που βρίσκεται στον τομέα ευθύνης της αιρετής Περιφέρειας ξεπερνά τα 5.500 χιλιόμετρα σε μήκος. Μεγάλο του ποσοστό αφορά ορεινό δίκτυο το οποίο επιβαρύνεται από έντονα καιρικά φαινόμενα, , καθιζήσεις κ.α.

Επίσης καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε αποχιονισμούς, φθορές από τη μακροχρόνια χρήση, το κόστος του ηλεκτροφωτισμού και τη σήμανση. Παρά τους ελάχιστους πόρους που διαθέτουμε, μέσω του Εθνικού Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων προσπαθούμε με σχέδιο, προγραμματισμό και έξυπνες λύσεις, να βελτιώσουμε την των μετακινήσεων και της επικοινωνίας των ανθρώπινων κοινοτήτων».

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τελετή για το ολοκαύτωμα της 30ης Ιουλίου 1906 στη Νέα Αγχίαλο #ΝέαΑγχίαλος - https://t.co/uFpy7q2Knj -

  • #RapidTests - https://t.co/KYKBArARzT -

  • Ανάδειξη 18 ναών και μοναστηριών στη Μαγνησία και τις Β. Σποράδες #ΜοναστήριατηςΜαγνησίας… - https://t.co/5dNkFiqYVU -

"Αλιεύοντας" την είδηση