Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Πρωτοχρονιάτικο δώρο στον «Εσταυρωμένο» από την Ελληνική Αστυνομία
Πρωτοχρονιάτικο δώρο στον «Εσταυρωμένο» από την Ελληνική Αστυνομία

Πρωτοχρονιάτικο δώρο στον «Εσταυρωμένο» από την Ελληνική Αστυνομία

Σε μια έμπρακτη κίνηση αναγνώρισης του σπουδαίου έργου, που επιτελεί στους χώρους κράτησης της περιοχής  ο Σ.Σ. Κρατουμένων «Ο Εσταυρωμένος», προχώρησε σήμερα η .

Συγκεκριμένα, στο νέο Αστυνομικό μέγαρο πραγματοποιήθηκε μια σεμνή , στην οποία η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ – ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ προσέφερε στον πρωτ.  Θεόδωρο Μπατάκα,  πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου,  χρηματικό ποσόν υπέρ των σκοπών του έργου του Συλλόγου.

Τα συγκεντρώθηκαν από την πώληση έργων τέχνης μιας ομάδος Αστυνομικών της περιοχής που τα προσέφεραν για φιλανθρωπικούς σκοπούς και αγοράστηκαν από τις οικογένειες των αστυνομικών σε μια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.

Τον κουμπαρά της αγάπης των αστυνομικών της περιοχής  παρέδωσε στον πρόεδρο του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ» ο αστυνομικός διευθυντής,  ταξίαρχος   Ιωάννης , ο οποίος απευθυνόμενος στον π. Θεόδωρο τον συνεχάρη για την πολυετή δραστηριότητα του Συλλόγου και τον διαβεβαίωσε πως η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας θα βρίσκεται στο πλευρό του για την επιτυχία των σκοπών του «Ε».

Ο π. Θεόδωρος, ευχαρίστησε με θερμά λόγια τον κ. Τόλια και την τοπική της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, τονίζοντας πως «αυτή η ευγενική κίνηση της Ελληνικής Αστυνομίας είναι για όλους τους συνεργάτες του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ» μία ηθική  ικανοποίηση, η οποία θα λειτουργήσει και ως ένα εφαλτήριο για τη συνέχιση της δραστηριότητάς τους».

Στην  ωτελετή συμμετείχαν, επίσης: ο αστυνομικός διευθυντής  Βασίλειος Μακρογιαννάκης και ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Μαγνησίας – της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων  Στέφανος Καρκαλής.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #Ζωοκλοπές στα Κανάλια #Ζωοκλοπές - https://t.co/TrSHJwAUWu -

  • #τροχαίο στην λεωφόρο Αθηνών  #τροχαίο - https://t.co/L6ajBp5Bc5 -

  • Σχέδια βελτίωσης "Εξοικονόμηση Ύδατος" #εξοικονόμησηύδατος - https://t.co/aLpfId4jpN -

"Αλιεύοντας" την είδηση