Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Συνάντηση για την αξιοποίηση αρχαιολογικών χώρων
Συνάντηση για την αξιοποίηση αρχαιολογικών χώρων

Συνάντηση για την αξιοποίηση αρχαιολογικών χώρων

Νέα συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015 μεταξύ του δημάρχου Βόλου Αχ. Μπέου και της προϊσταμένης Εφορείας Αρχαιοτήτων Ν. Μαγνησίας Ανθής Μπάτζιου – Ευσταθίου, σε συνέχεια της συνεργασίας που ξεκίνησε μεταξύ των δύο πλευρών μετά την του δημάρχου τον Ιούνιο στο Βόλου.

Στόχος της συνεργασίας των δύο φορέων είναι η προστασία, αξιοποίηση και ανάδειξη των αρχαιολογικών και ιστορικών μνημείων του Νομού Μαγνησίας.
Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Μπέος επισκέφθηκε σήμερα το αρχαίο θέατρο Δημητριάδος και την γύρω περιοχή, συνοδευόμενος από την αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού  Γεωργία Μποντού – Τοκαλή και ενημερώθηκε επί τόπου για τα προβλήματα που υπάρχουν και τους λόγους για τους οποίους τα συγκεκριμένα μνημεία παραμένουν αναξιοποίητα.

Οι δύο πλευρές, στο πλαίσιο της καλής διάθεσης συνεργασίας που έχουν ξεκινήσει, έθεσαν στο επίκεντρο τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν ώστε να αξιοποιηθεί ο συγκεκριμένος χώρος αλλά και τα υπόλοιπα μνημεία της περιοχής.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη φυγόποινου στον Βόλο #σύλληψηφυγόποινου - https://t.co/tNjeuIltN7 -

  • Νεκρός οδηγός Ι.Χ. που έπεσε στη θάλασσα στην Σκόπελο #νεκρόςοδηγός - https://t.co/SxgEONUOS3 -

  • Συμμετοχή ενδιαφερομένων στην επετειακή έκδοση με θέμα «1922-2022: εκατό χρόνια από την Καταστροφή»… - https://t.co/fbKBhCXLzI -

"Αλιεύοντας" την είδηση