Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / ΝΕ Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ για αποτέλεσμα δημοψηφίσματος
ΝΕ Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ για αποτέλεσμα δημοψηφίσματος

ΝΕ Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ για αποτέλεσμα δημοψηφίσματος

Μετά την συντριπτική επικράτηση του “ΟΧΙ” στο χθεσινό επίμαχο η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ προέβη στην παρακάτω ανακοίνωση επί του θέματος.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Yποκλινόμαστε στο μεγαλείο του Ελληνικού λαού !!

Ευχαριστούμε τους πάνω από 76.000 χιλιάδες συμπολίτες μας στην Μαγνησία που με την ψήφο τους απέδειξαν ότι ο νομός μας βρίσκεται στην πρωτοπορία της αντίστασης σε πανελλαδικό επίπεδο.

Χτες νίκησαν οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι εργάτες, οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι αγρότες, οι μικρομεσαίοι , οι νέοι, οι μεσήλικες, οι ηλικιωμένοι.

Χτες νίκησαν οι πατριώτες δεξιοί, οι προοδευτικοί άνθρωποι του Κέντρου, όλοι οι αριστεροί συμπεριλαμβανομένης της μεγάλης πλειοψηφίας των ψηφοφόρων του ΚΚΕ που αγνόησαν την γραμμή του κόμματος τους. Η Σκόπελος, προπύργιο του ΚΚΕ, είναι ο πρώτος Δήμος του Νομού , με 69,8%.

Χτες θριάμβευσε η δημοκρατία, η εθνική αξιοπρέπεια και η ελπίδα για μια ανθρώπινη κοινωνία

Χτες ΔΕΝ έχασαν οι αρκετοί συμπολίτες μας που παρασύρθηκαν από το φόβο και ψήφισαν τρομαγμένοι. Πάρα πολλοί από αυτούς θα βρεθούν μαζί μας στους αγώνες που έρχονται, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία τους θα στηρίξει την προσπάθεια για φορολογική δικαιοσύνη, παραγωγική ανασυγκρότηση και εθνική αναγέννηση

Χτες έχασε η αντιδημοκρατική Ευρώπη του νεοφιλελεύθερου μονόδρομου. Χτες συντρίφτηκε η ντόπια διαπλοκή, οι ιδιωτικές τηλεοράσεις που ξεπέρασαν κάθε όριο παραπληροφόρησης ,

τρομολαγνείας και αθλιότητας, τα κόμματα και οι πολιτικοί που προσπάθησαν να αλλοιώσουν κατάφωρα το νόημα της ψήφου και το περιεχόμενο του ερωτήματος που τέθηκε .

Χτες νίκησε η πολιτική πρόταση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, Οικολόγων – Πράσινων. Να μείνουμε σε μια Ευρώπη ισότιμων συνεταίρων, να αναγνωριστούν τα πολιτικά συμπεράσματα που προκύπτουν από την αναγνώριση της ύπαρξης ανθρωπιστικής κρίσης, να αναδιαρθρωθεί το χρέος, να υπάρξει αναπτυξιακό πακέτο επενδύσεων, να πληρώσουν οι πλούσιοι, να στηριχτούν οι φτωχοί, να καταλήξουμε τελικά σε μια έντιμη συμφωνία

Η κυβέρνηση θα συνεχίσει στον ίδιο δρόμο. Έχοντας ως μεγαλύτερο την μαχητικότητα ενός λαού που απέδειξε πως ξέρει να κερδίζει δύσκολες μάχες και να αντιμετωπίζει με ψυχραιμία πρόσκαιρες δυσκολίες.

Το κόμμα μας, ο ΣΥΡΙΖΑ, θα συνεχίσει να αναπνέει το οξυγόνο της επαφής με τον περήφανο λαό μας, να μεταφέρει τις αγωνίες του στην και στην κυβέρνηση, και να βοηθά στην οργάνωση των αγώνων που έρχονται .

Χαιρετίζουμε την στάση των συμπολιτών μας στη Μαγνησία, υποκλινόμαστε στη σοφία και την μαχητική διάθεση του Ελληνικού λαού!!!

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αποζημιώσεις στο 100% της ζημίας το Νοέμβριο του 2021 - https://t.co/hpShvtY3q1 -

  • Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό) #2οΕΠΑΛΒόλουΕσπερινό - https://t.co/7xakhftsfo -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/bJmmFvYWED -

"Αλιεύοντας" την είδηση