Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Ευχές για ένα διαφορετικό Πάσχα από όλον τον κόσμο δέχθηκε το 30ό Δημοτικό Σχολείο Βόλου
Ευχές για ένα διαφορετικό Πάσχα από όλον τον κόσμο δέχθηκε το 30ό Δημοτικό Σχολείο Βόλου

Ευχές για ένα διαφορετικό Πάσχα από όλον τον κόσμο δέχθηκε το 30ό Δημοτικό Σχολείο Βόλου


Το μέσα από τη σύγχρονη κι ασύγχρονη εξ' αποστάσεως εκπαίδευση συνεχίζει την υλοποίηση εκπαιδευτικών δράσεων – προγραμμάτων, που ξεπερνούν τα όρια της πόλης.

Με τη βοήθεια του ιάννη έγινε μια καταγραφή στην των πανδημιών.

Στη συνέχεια αξιοποίησε όλες τις δυνατότητες, συνεργασίας τόσο με σχολεία του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού .

Σημαντική επίσης είναι η συνεργασία και με το ς .

Στο πλαίσιο της συνεργασίας γίνεται ανταλλαγή οπτικού και γραπτού υλικού, ώστε τα παιδιά, μέσα από καλλιτεχνικές και άλλες δημιουργικές δραστηριότητες να γνωρίσουν τις ιδιαίτερες πολιτιστικές συνήθειες και να μάθουν τον αλληλοσεβασμό που οδηγεί σε μια γόνιμη συνύπαρξη.

Σε αυτό το σημείο αρκετοί συμπατριώτες που μετέχουν στο Κοινό των Μαγνήτων από παλιά αλλά και πιο πρόσφατα και ζουν σε χώρες ανά τον κόσμο επικοινωνούν και συνεργάζονται με το σχολείο προσφέροντας την ευκαιρία στα παιδιά για διεύρυνση των οριζόντων τους.

Αυτό λοιπόν το ιδιαίτερο Πάσχα οι φίλοι του σχολείου έστειλαν ευχές για «Καλό Πάσχα στους ές και εκπαιδευτικούς του 30ού δημοτικού σχολείου Βόλου αλλά και σε όλο το Βόλο».

Ο ερευνητής Δ. Ηλιόπουλος, φίλος αλλά και μέντορας του σχολείου, που κατοικεί στο Λ. Άντζελες, ο Νίκος Αλεξίου στη Ν. Υόρκη, ο ομότιμος καθηγητής του Πολυτεχνείου της Ζυρίχης κ. Γκέκος, ο Αχιλλέας Παπαρσένος, η Sibylle Benz, ο Κώστας Πώποτας στέλεχος της , ο Γιώργος Ζιώγας, η Κατερίνα Αλεξίου από τη Ρώμη, ο Αντώνης Γκρέκας από τη Νάντη της Γαλλίας, η Λένα Ζέρβα κι ο νσταντίνος Στέλλος από την Αγγλία, ο Αντώνης Σταμάτογλου κι ο Κώστας Καρακώστας ,από τη Γερμανία, ο Αποστόλης ς και η Χρύσα Μπαρμπάτσιαλου από τη Σουηδία έστειλαν ευχές αλλά και την του κόσμου στην περίοδο της πανδημίας με την ευχή μέσα από τη στάση όλων να βρεθούμε υγιείς ξανά όλοι μαζί.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση