Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Χώρο για εκπαίδευση των προσφυγόπουλων δίνει ο Δήμος Βόλου
Χώρο για εκπαίδευση των προσφυγόπουλων δίνει ο Δήμος Βόλου

Χώρο για εκπαίδευση των προσφυγόπουλων δίνει ο Δήμος Βόλου

Παρέμβαση, για να λυθεί άμεσα και πρακτικά, χωρίς περαιτέρω ανησυχίες και κοινωνικές αναταράξεις, πραγματοποιεί η Δημοτική Αρχή του και στο θέμα της εκπαίδευσης των προσφυγόπουλων που φιλοξενούνται στην πόλη , θέτοντας στη διάθεση του προϊσταμένου της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης τον χώρο, που απαιτείται για τη διαδικασία αυτή.

Συγκεκριμένα στην προς τον κ. Πολύζο αναφέρονται τα εξής:«Η Δημοτική Αρχή του Βόλου παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή και ευαισθησία το θέμα που ανέκυψε με την εκπαίδευσης στα των προσφύγων που φιλοξενούνται στην πόλη μας, ένα ζήτημα που φρονούμε ότι πρέπει να τύχει εξαιρετικά προσεκτικών χειρισμών, προκειμένου να μην υπάρξουν κοινωνικές αναταράξεις.

Εκ προοιμίου σας ενημερώνουμε ότι κάθε προσπάθεια για τη μόρφωση και τη γενικότερη κοινωνική ένταξη αυτών των παιδιών μας βρίσκει αρωγούς, αφού ανταποκρίνεται σε θεμελιώδεις ανθρωπιστικές και πολιτισμικές αρχές και αξίες που αυτή η κοινωνία του Βόλου, επί δεκαετίες ανέδειξε και υπηρετεί.

Συμβάλλοντας, λοιπόν, όπως σε κάθε περίπτωση πρακτικά και αποτελεσματικά, θέλοντας να δώσουμε μια ουσιώδη λύση στο πρόβλημα, που φαίνεται να δημιουργείται, σας ενημερώνουμε ότι είμαστε διατεθειμένοι να παράσχουμε τον αναγκαίο χώρο, σε δική μας, δημοτική, δομή, προκειμένου να λειτουργήσει εκεί η αναγκαία διαδικασία.

Εν αναμονή της απάντησής σας»

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση