Βρίσκεστε εδώ:  / ΤΡΙΚΑΛΑ / Στη συντήρηση τμημάτων του οδικού δικτύου της ορεινής Καλαμπάκας και των Τρικάλων προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στη συντήρηση τμημάτων του οδικού δικτύου της ορεινής Καλαμπάκας και των Τρικάλων προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Mε νέο έργο προϋπολογισμού 300.000 ευρώ

Στη συντήρηση τμημάτων του οδικού δικτύου της ορεινής Καλαμπάκας και των Τρικάλων προχωρά η Θεσσαλίας καθώς ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας  Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη του έργου «Συντήρηση αποκατάσταση ζημιών – κατασκευή τεχνικών στο οδικό δίκτυο ορεινής περιοχής Καλαμπάκας – Τρικκαίων 2016», προϋπολογισμού 300.000 ευρώ με .

Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και φορέα υλοποίησης την της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Σε δηλώσεις του ο  Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για τη χώρα η Θεσσαλίας συνεχίζει να παράγει έργο και να παρεμβαίνει σε τομείς που αφορούν άμεσα στην των πολιτών, στη μετακίνηση των ανθρωπίνων κοινοτήτων και στη μεταφορά των εμπορευμάτων. Με τη προϋπολογισμού 300.000 ευρώ που υπογράψαμε, θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις στο των Τρικάλων και της Καλαμπάκας, αποκαθιστώντας φθορές που έχει υποστεί είτε από την πολυχρησία, είτε από τις καιρικές συνθήκες».

Αντικείμενο του έργου είναι η βελτίωση της βατότητας και η εξασφάλιση της ασφαλούς κυκλοφορίας στο ορεινό δίκτυο των περιοχών  Καλαμπάκας και Τρικκαίων, αλλά και σε άλλες θέσεις του νομού, όπου αυτό απαιτηθεί. Αναλυτικότερα θα εκτελεστούν χωματουργικών για βελτίωση τμημάτων του οδικού δικτύου, καθώς και αποκατάσταση σε περιπτώσεις διακοπής της κυκλοφορίας σε θέσεις που θα υποδειχθούν από την Υπηρεσία. Επίσης θα εκτελεστούν μικρά τεχνικά έργα (σωληνωτοί και πλακοσκεπείς οχετοί, τοίχοι αντιστήριξης εκ σκυροδέμοατος και εκ συρματοκιβωρίων) καθώς και στηθαία ασφαλείας, σε θέσεις που κάθε φορά θα ορίζονται από την Υπηρεσία.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παράταση υποβολής των αιτήσεων στις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας του ΟΑΕΔ #ΕΠΑΣΜαθητείας - https://t.co/FEDnqYw9qo -

  • Προκήρυξη έξι θέσεων γιατρών στο Νοσοκομείο Βόλου #ΑχιλλοπούλειοΝοσοκομείοΒόλου - https://t.co/TOlCS4m9DB -

  • Αναφορά Κ.Παπανάτσιου για την αναστολή λειτουργίας του Δημοτικού Σχολείου Μακρυρράχης - https://t.co/Z0DZmlr4y5… -

"Αλιεύοντας" την είδηση