Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / ΠΑΙΔΕΙΑ / Επικοινωνεί με μαθητές ο Μητροπολίτης Δημητριάδος
Επικοινωνεί με μαθητές ο Μητροπολίτης Δημητριάδος

Επικοινωνεί με μαθητές ο Μητροπολίτης Δημητριάδος

Την του με τα , μέσα στο λειτουργικό πλαίσιο της Εκκλησίας, συνεχίζει μετά την επαναλειτουργία των Σχολείων, ο Μητροπολίτης κ. .

Συγκεκριμένα, ο Σεβασμιώτατος τη Δευτέρα 20/4, τέλεσε υποδειγματική-κατηχητική Θεία Λειτουργία για τους μαθητές και τις της 1ης τάξεως του 1ου Λυκείου , στον Ιερό Ναό Αγ. Μοδέστου Μελισσατίκων.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος και ο Θεολόγος Καθηγητής Σωτήριος Τσιτσιρίγκας, ανέλυαν στα τα μέρη και τα τελούμενα της Θείας Λειτουργίας, επικεντρώνοντας στα βασικά σημεία του μυστηρίου της Θείας Ευχαριστίας.

Στο τέλος, ο κ. κάλεσε τα παιδιά, αυτές τις ημέρες να κάνουν μία ιδιαίτερη προσευχή για τις αθώες ψυχές που καθημερινώς χάνονται στα νερά της Μεσογείου, ψάχνοντας μία καλύτερη , μακριά από τον τρόμο και το φόβο του πολέμου.

Την Τετάρτη 22/4 ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει υποδειγματική-κατηχητική Θεία Λειτουργία για τους μαθητές και τις του 1ου . Ιωνίας, στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας . Ιωνίας, ενώ την Παρασκευή 24/4 ο κ. Ιγνάτιος θα λειτουργήσει για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Πορταριάς, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πορταριάς.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #Ζωοκλοπές στα Κανάλια #Ζωοκλοπές - https://t.co/TrSHJwAUWu -

  • #τροχαίο στην λεωφόρο Αθηνών  #τροχαίο - https://t.co/L6ajBp5Bc5 -

  • Σχέδια βελτίωσης "Εξοικονόμηση Ύδατος" #εξοικονόμησηύδατος - https://t.co/aLpfId4jpN -

"Αλιεύοντας" την είδηση