Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Επικοινωνεί με μαθητές ο Μητροπολίτης Δημητριάδος
Επικοινωνεί με μαθητές ο Μητροπολίτης Δημητριάδος

Επικοινωνεί με μαθητές ο Μητροπολίτης Δημητριάδος

Την του με τα παιδιά, μέσα στο λειτουργικό πλαίσιο της Εκκλησίας, συνεχίζει μετά την επαναλειτουργία των Σχολείων, ο Μητροπολίτης κ. .

Συγκεκριμένα, ο Σεβασμιώτατος τη Δευτέρα 20/4, τέλεσε υποδειγματική-κατηχητική Θεία Λειτουργία για τους μαθητές και τις της 1ης τάξεως του 1ου Λυκείου , στον Ιερό Ναό Αγ. Μοδέστου Μελισσατίκων.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος και ο Θεολόγος Καθηγητής Σωτήριος Τσιτσιρίγκας, ανέλυαν στα παιδιά τα μέρη και τα τελούμενα της Θείας Λειτουργίας, επικεντρώνοντας στα βασικά σημεία του μυστηρίου της Θείας Ευχαριστίας.

Στο τέλος, ο κ. κάλεσε τα παιδιά, αυτές τις ημέρες να κάνουν μία ιδιαίτερη προσευχή για τις αθώες ψυχές που καθημερινώς χάνονται στα νερά της Μεσογείου, ψάχνοντας μία καλύτερη ζωή, μακριά από τον τρόμο και το φόβο του πολέμου.

Την Τετάρτη 22/4 ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει υποδειγματική-κατηχητική Θεία Λειτουργία για τους μαθητές και τις του 1ου Ν. Ιωνίας, στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Ν. Ιωνίας, ενώ την Παρασκευή 24/4 ο κ. Ιγνάτιος θα λειτουργήσει για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου ς, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου ς.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση