Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / ΠΑΙΔΕΙΑ / Επικοινωνεί με μαθητές ο Μητροπολίτης Δημητριάδος
Επικοινωνεί με μαθητές ο Μητροπολίτης Δημητριάδος

Επικοινωνεί με μαθητές ο Μητροπολίτης Δημητριάδος

Την του με τα παιδιά, μέσα στο λειτουργικό πλαίσιο της Εκκλησίας, συνεχίζει μετά την επαναλειτουργία των Σχολείων, ο κ. Ιγνάτιος.

Συγκεκριμένα, ο Σεβασμιώτατος τη Δευτέρα 20/4, τέλεσε υποδειγματική-κατηχητική Θεία Λειτουργία για τους μαθητές και τις μαθήτριες της 1ης τάξεως του 1ου Λυκείου , στον Ιερό Ναό Αγ. Μοδέστου Μελισσατίκων.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος και ο Καθηγητής Σωτήριος Τσιτσιρίγκας, ανέλυαν στα παιδιά τα μέρη και τα τελούμενα της Θείας Λειτουργίας, επικεντρώνοντας στα βασικά σημεία του μυστηρίου της Θείας Ευχαριστίας.

Στο τέλος, ο κ. Ιγνάτιος κάλεσε τα παιδιά, αυτές τις ημέρες να κάνουν μία ιδιαίτερη προσευχή για τις αθώες ψυχές που καθημερινώς χάνονται στα της Μεσογείου, ψάχνοντας μία καλύτερη ζωή, μακριά από τον τρόμο και το φόβο του πολέμου.

Την Τετάρτη 22/4 ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει υποδειγματική-κατηχητική Θεία Λειτουργία για τους μαθητές και τις μαθήτριες του 1ου Ν. Ιωνίας, στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Ν. Ιωνίας, ενώ την Παρασκευή 24/4 ο κ. Ιγνάτιος θα λειτουργήσει για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Πορταριάς, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πορταριάς.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παρουσιάζεται το βιβλίο «#Βασιλική» της Λεμονιάς Μουλά #Βασιλική - https://t.co/kBgYuiE1qn -

  • Εκτελούσε παράνομα #εργασίες σε εξωτερικό λουτρό  #εργασίες - https://t.co/RckgBgYdkI -

  • Διακρίσεις και θέσεις στο βάθρο από τους δρομείς του ΣΔΥ Βόλου στο Μέτσοβο Ursa Trail - https://t.co/Fa4FqjOWh6 -

"Αλιεύοντας" την είδηση