Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Από την Μεσόγειο των λαών, στην Μεσόγειο των νεκρών
Από την Μεσόγειο των λαών, στην Μεσόγειο των νεκρών

Από την Μεσόγειο των λαών, στην Μεσόγειο των νεκρών

Η νέα φρικιαστική τραγωδία στη Μεσόγειο με πρωταγωνιστές , κατέδειξε τα με της ευρωπαϊκής μεταναστευτικής πολιτικής και κατ' επέκταση το κακό πρόσωπο μιας απάνθρωπης και αφιλόξενης Ευρώπης.

Αυτό τονίζουν οι Οικολόγοι Πράσινοι και προσθέτουν: ” Τα και ο σεβασμός αυτών, αποτελούν το προπύργιο κάθε δημοκρατίας και πρέπει να διαφυλαχθούν πάση θυσία χωρίς , ιδεολογικούς συμβιβασμούς, ρατσισμούς και υποχωρήσεις σε εκβιαστικά διλήμματα. Οι Οικολόγοι Πράσινοι αγωνίζονται για μία ανθρωπιστική προσέγγιση του μεταναστευτικού ζητήματος, απαιτώντας και πρωτοβουλίες που έχουν ως κανόνα την και αξιοπρέπεια, όχι μόνο σε Ελληνικό, αλλά και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο”.

Ο εκπρόσωπος τύπου των Οικολόγων Πρασίνων, Φ. κανούλης, δήλωσε σχετικά με τη νέα τραγωδία: “Η θάλασσα της Μεσόγείου έχει “κοιμήσει” χιλιάδες έκπτωτους ανθρώπους, χωρίς ακόμα να “ξυπνήσει” τους αληθινούς υπαιτίους. Θα πρέπει επιτέλους να γίνει αντιληπτό από όλους ότι η της Ε.Ε είναι άδικη για τις χώρες υποδοχής, αναποτελεσματική για το πρόβλημα, και έχει ως εκατόμβες θυμάτων”.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση