Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Εκλογές στην Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων
Εκλογές  στην Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων

Εκλογές στην Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων

Εκλογοαπολογιστική συνέλευση και για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. πραγματοποιεί η και Κηδεμόνων Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ Εκπαίδευσης Δήμου την Τετάρτη 29 Απριλίου 2015 και 18.00 στους χώρους του σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (Αναπαύσεως-Ζάχου/ Κτίριο Μουρτζούκου).

Η διαδικασία θα επαναληφθεί σε περίπτωση μη απαρτίας, την Δευτέρα 4 Μαΐου 2015 ίδια και στον ίδιο χώρο .

Όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι στις , να το δηλώσουν έγκαιρα, στην ενική ραμματέα της Ένωσης, στα τηλέφωνα 6977507658 και 24210-35887.

Δικαίωμα συμμετοχής στις Εκλογές έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη της Ένωσης. Σε περίπτωση εκκρεμότητας, η πληρωμή της εισφοράς, 20 ευρώ ετησίως, θα γίνεται και επιτόπου, την ημέρα της Συνέλευσης, στην ταμία της Ένωσης.

Τα μέλη επίσης, πρέπει να φέρουν φωτοαντίγραφα (επικυρωμένα από την Διεύθυνση του σχολείου) όπου θα γνωστοποιούν προς την Ένωση, ποιοί γονείς θα τους αροσωπεύουν στην ανωτέρω Γενική/ Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση, βάσει του Πρακτικού Αρχαιρεσιών και της κατάστασης των γονέων που ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές του Συλλόγου τους. (Αναλογία 1 προς 30 ψηφίσαντες και μέχρι 3 Αρόσωποι ανά Σύλλογο σχολείου).

Σε περίπτωση κωλύματος κάποιου από τους υπάρχοντες Αντιπροσώπους, να οριστεί από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αντικαταστάτης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση