Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για τα αιτήματα του Σωματείου Μισθωτών Κυλικείων Δημοσίων Σχολείων Ν. Μαγνησίας
Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για τα αιτήματα του Σωματείου Μισθωτών Κυλικείων Δημοσίων Σχολείων Ν. Μαγνησίας

Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για τα αιτήματα του Σωματείου Μισθωτών Κυλικείων Δημοσίων Σχολείων Ν. Μαγνησίας

Αναφορά κατέθεσε η ς Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α – ΠΣ  Αικατερίνη Παπανάτσιου την επιστολή προς του Σωματείου Μισθωτών Κυλικείων Δημοσίων Σχολείων . Μαγνησίας με θέμα «Μέτρα Στήριξης Μισθωτών Σχολικών Κυλικείων».

Η ς αναφέρει ότι ,σύμφωνα με την το Σωματείο Μισθωτών Κυλικείων Δημοσίων Σχολείων Ν. Μαγνησίας, ο κλάδος των σχολικών κυλικείων λειτούργησε ελάχιστες μόνο ημέρες από το Μάρτιο του 2000 μέχρι σήμερα και ότι δυστυχώς δεν ευνοήθηκε από όπως οι μη επιστρεπτέες επιχορηγήσεις από την Περιφέρεια και δάνεια με την εγγύηση του Κράτους ενώ πολλά μέλη του κλάδου δεν εντάχθηκαν σε ή έλα ένα ελάχιστο που είναι αδύνατο να καλύψει τις βασικές ανάγκες του επαγγελματία και πόσο μάλλον να διασφαλιστεί η επιβίωση μιας οικογένειας.

Το Σωματείο Μισθωτών Κυλικείων Δημοσίων Σχολείων Ν. Μαγνησίας τονίζοντας ότι για να επιβιώσουν οι επιχειρήσεις και οι οικογένειες πρέπει άμεσα η Πολιτεία να μεριμνήσει και να λάβει ουσιαστικά μέτρα στήριξης για τις πολύ τους, καταθέτει με την επιστολή του μία σειρά από προτάσεις μέτρων στήριξης προς το προκειμένου να στηριχθεί ο κλάδος τους πριν καταστραφούν εντελώς.

Η κ. Παπανάτσιου εκθέτοντας τα παραπάνω ζήτησε να εξετάσει ο αρμόδιος υπουργός τα αιτήματα του κλάδου των Μισθωτών Κυλικείων Δημοσίων Σχολείων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση