Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για τα αιτήματα του Σωματείου Μισθωτών Κυλικείων Δημοσίων Σχολείων Ν. Μαγνησίας
Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για τα αιτήματα του Σωματείου Μισθωτών Κυλικείων Δημοσίων Σχολείων Ν. Μαγνησίας

Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για τα αιτήματα του Σωματείου Μισθωτών Κυλικείων Δημοσίων Σχολείων Ν. Μαγνησίας

Αναφορά κατέθεσε η βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α – ΠΣ  Αικατερίνη Παπανάτσιου την επιστολή προς του Σωματείου Μισθωτών Κυλικείων Δημοσίων Σχολείων Ν. με θέμα « Μισθωτών Σχολικών Κυλικείων».

Η βουλευτής αναφέρει ότι ,σύμφωνα με την το , ο κλάδος των σχολικών κυλικείων λειτούργησε ελάχιστες μόνο ημέρες από το Μάρτιο του 2000 μέχρι σήμερα και ότι δυστυχώς δεν ευνοήθηκε από όπως οι μη επιστρεπτέες επιχορηγήσεις από την Περιφέρεια και δάνεια με την εγγύηση του Κράτους ενώ πολλά μέλη του κλάδου δεν εντάχθηκαν σε επιστρεπτέα προκαταβολή ή έλαβαν ένα ελάχιστο που είναι αδύνατο να καλύψει τις βασικές ανάγκες του επαγγελματία και πόσο μάλλον να διασφαλιστεί η επιβίωση μιας οικογένειας.

Το τονίζοντας ότι για να επιβιώσουν οι επιχειρήσεις και οι οικογένειες πρέπει άμεσα η να μεριμνήσει και να λάβει ουσιαστικά για τις πολύ μικρές επιχειρήσεις τους, καταθέτει με την επιστολή του μία σειρά από μέτρων στήριξης προς το Υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να στηριχθεί ο κλάδος τους πριν καταστραφούν εντελώς.

Η κ. Παπανάτσιου εκθέτοντας τα παραπάνω ζήτησε να εξετάσει ο αρμόδιος υπουργός τα αιτήματα του κλάδου των Μισθωτών Κυλικείων Δημοσίων Σχολείων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επίσκεψη Κ. Παπανάτσιου στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου - https://t.co/B36k77kdFI -

  • Νέα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου - https://t.co/0TmwG2yYVX -

  • Διαδικτυακό Βιωματικό Εργαστήριο για Γονείς από την «Πρόταση Ζωής» - https://t.co/HzJCwlHcPn -

"Αλιεύοντας" την είδηση