Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για τα αιτήματα του Σωματείου Μισθωτών Κυλικείων Δημοσίων Σχολείων Ν. Μαγνησίας
Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για τα αιτήματα του Σωματείου Μισθωτών Κυλικείων Δημοσίων Σχολείων Ν. Μαγνησίας

Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για τα αιτήματα του Σωματείου Μισθωτών Κυλικείων Δημοσίων Σχολείων Ν. Μαγνησίας

Αναφορά κατέθεσε η Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ. – ΠΣ  Αικατερίνη την προς βουλευτές Μαγνησίας του Σωματείου Μισθωτών Κυλικείων Δημοσίων Σχολείων . Μαγνησίας με θέμα « Στήριξης Μισθωτών Σχολικών Κυλικείων».

Η αναφέρει ότι ,σύμφωνα με την το Σωματείο Μισθωτών Κυλικείων Δημοσίων Σχολείων . Μαγνησίας, ο κλάδος των σχολικών κυλικείων λειτούργησε ελάχιστες μόνο ημέρες από το Μάρτιο του 2000 μέχρι σήμερα και ότι δυστυχώς δεν ευνοήθηκε από χρηματοδοτικά εργαλεία όπως οι μη επιστρεπτέες επιχορηγήσεις από την και με την εγγύηση του Κράτους ενώ πολλά μέλη του κλάδου δεν εντάχθηκαν σε επιστρεπτέα προκαταβολή ή έλαβαν ένα ελάχιστο ποσό που είναι αδύνατο να καλύψει τις βασικές ανάγκες του επαγγελματία και πόσο μάλλον να διασφαλιστεί η επιβίωση μιας οικογένειας.

Το Σωματείο Μισθωτών Κυλικείων Δημοσίων Σχολείων Ν. Μαγνησίας τονίζοντας ότι για να επιβιώσουν οι επιχειρήσεις και οι οικογένειες πρέπει άμεσα η να μεριμνήσει και να λάβει ουσιαστικά στήριξης για τις πολύ τους, καταθέτει με την του μία σειρά από προτάσεις μέτρων στήριξης προς το Υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να στηριχθεί ο κλάδος τους πριν καταστραφούν εντελώς.

Η κ. εκθέτοντας τα παραπάνω ζήτησε να εξετάσει ο αρμόδιος υπουργός τα αιτήματα του κλάδου των Μισθωτών Κυλικείων Δημοσίων Σχολείων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • To 2ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Πηλίου αρχές Οκτωβρίου  #ΓαστρονομικόΦεστιβάλΠηλίου - https://t.co/N5WUB6Royl -

  • Λήστεψαν 83χρονη με λεία 300 ευρώ #δράστες - https://t.co/nIteEwoo6e -

  • Ογδόντα  χρόνια από την ίδρυση του #ΕΑΜ (1941-2021) #ΕΑΜ - https://t.co/lLwanQ9wxJ -

"Αλιεύοντας" την είδηση