Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για τα αιτήματα του Σωματείου Μισθωτών Κυλικείων Δημοσίων Σχολείων Ν. Μαγνησίας
Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για τα αιτήματα του Σωματείου Μισθωτών Κυλικείων Δημοσίων Σχολείων Ν. Μαγνησίας

Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για τα αιτήματα του Σωματείου Μισθωτών Κυλικείων Δημοσίων Σχολείων Ν. Μαγνησίας

Ανφορά κτέθεσε η ς Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α – ΠΣ  Αικατερίνη Παπανάτσιου την επιστολή προς βουλευτές Μαγνησίας του Σωματείου Μισθωτών Κυλικείων Δημοσίων Σχολείων Ν. Μαγνησίας με θέμα «Μέτρα Στήριξης Μισθωτών Σχολικών Κυλικείων».

Η ς αναφέρει ότι ,σύμφωνα με την το , ο κλάδος των σχολικών κυλικείων λειτούργησε ελάχιστες μόνο ημέρες από το Μάρτιο του 2000 μέχρι σήμερα και ότι δυστυχώς δεν ευνοήθηκε από χρηματοδοτικά όπως οι μη επιστρεπτέες επιχορηγήσεις από την και δάνεια με την εγγύηση του Κράτους ενώ πολλά μέλη του κλάδου δεν εντάχθηκαν σε ή έλαβαν ένα ελάχιστο που είναι αδύνατο να καλύψει τις βασικές ανάγκες του επαγγελματία και πόσο μάλλον να διασφαλιστεί η επιβίωση μιας οικογένειας.

Το τονίζοντας ότι για να επιβιώσουν οι επιχειρήσεις και οι οικογένειες πρέπει άμεσα η Πολιτεία να μεριμνήσει και να λάβει ουσιαστικά μέτρα στήριξης για τις πολύ μικρές επιχειρήσεις τους, καταθέτει με την επιστολή του μία σειρά από προτάσεις μέτρων στήριξης προς το Υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να στηριχθεί ο κλάδος τους πριν καταστραφούν εντελώς.

Η κ. Παπανάτσιου εκθέτοντας τα παραπάνω ζήτησε να εξετάσει ο αρμόδιος υπουργός τα αιτήματα του κλάδου των Μισθωτών Κυλικείων Δημοσίων Σχολείων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση