Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για τα αιτήματα του Σωματείου Μισθωτών Κυλικείων Δημοσίων Σχολείων Ν. Μαγνησίας
Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για τα αιτήματα του Σωματείου Μισθωτών Κυλικείων Δημοσίων Σχολείων Ν. Μαγνησίας

Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για τα αιτήματα του Σωματείου Μισθωτών Κυλικείων Δημοσίων Σχολείων Ν. Μαγνησίας

Αναφορά κατέθεσε η βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α – ΠΣ  Αικατερίνη Παπανάτσιου την επιστολή προς βουλευτές Μαγνησίας του Σωματείου Μισθωτών Κυλικείων Δημοσίων Σχολείων Ν. Μαγνησίας με θέμα «Μέτρα Στήριξης Μισθωτών Σχολικών Κυλικείων».

Η βουλευτής αναφέρει ότι ,σύμφωνα με την το Σωματείο Μισθωτών Κυλικείων Δημοσίων Σχολείων Ν. Μαγνησίας, ο κλάδος των σχολικών κυλικείων λειτούργησε ελάχιστες μόνο ημέρες από το Μάρτιο του 2000 μέχρι σήμερα και ότι δυστυχώς δεν ευνοήθηκε από χρηματοδοτικά εργαλεία όπως οι μη επιστρεπτέες επιχορηγήσεις από την Περιφέρεια και δάνεια με την εγγύηση του Κράτους ενώ πολλά μέλη του κλάδου δεν εντάχθηκαν σε επιστρεπτέα προκαταβολή ή έλαβαν ένα ελάχιστο ποσό που είναι αδύνατο να καλύψει τις βασικές ανάγκες του επαγγελματία και πόσο μάλλον να διασφαλιστεί η επιβίωση μιας οικογένειας.

Το Σωματείο Μισθωτών Κυλικείων Δημοσίων Σχολείων Ν. Μαγνησίας τονίζοντας ότι για να επιβιώσουν οι επιχειρήσεις και οι οικογένειες πρέπει άμεσα η Πολιτεία να μεριμνήσει και να λάβει ουσιαστικά μέτρα στήριξης για τις πολύ μικρές επιχειρήσεις τους, καταθέτει με την επιστολή του μία σειρά από προτάσεις μέτρων στήριξης προς το Υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να στηριχθεί ο κλάδος τους πριν καταστραφούν εντελώς.

Η κ. Παπανάτσιου εκθέτοντας τα παραπάνω ζήτησε να εξετάσει ο αρμόδιος υπουργός τα αιτήματα του κλάδου των Μισθωτών Κυλικείων Δημοσίων Σχολείων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση