Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Κυριακή της Τυρινής – Α΄ Κατανυκτικός Εσπερινός
Κυριακή της Τυρινής – Α΄ Κατανυκτικός Εσπερινός

Κυριακή της Τυρινής – Α΄ Κατανυκτικός Εσπερινός

Στον ναό Αγίου Γερασίμου Βόλου θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει την , 14/3, ο   μητροπολίτης   . Η , που θα τελεστεί κεκλεισμένων των θυρών, στο πλαίσιο των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας, θα μεταδοθεί απ’ ευθείας από τηλεοπτικό σταθμό  και από το κανάλι της  Μητροπόλεως στο youtube.

Στις 6.00 μ.μ. ο επίσκοπος θα χοροστατήσει στον ναό Αναλήψεως του Χριστού , κατά τον Α’ Κατανυκτικό της φετινής Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, τον λεγόμενο « της Συγγνώμης».

Στο τέλος του Εσπερινού,  θα ξεκινήσει τον κύκλο των ομιλιών του, κατά την φετινή Μεγάλη Τεσσαρακοστή, με γενικό θέμα «Πώς θα εορτάσουμε φέτος το .

Η Ακολουθία, που θα τελεστεί κεκλεισμένων των θυρών, θα μεταδοθεί από το κανάλι της  Μητροπόλεως στο youtube και από τον Ρ/Σ «Ορθόδοξη Μαρτυρία».

Την Καθαρά Δευτέρα, 15/3, στις 8.00 μ.μ., θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου, στο  παρεκκλήσιο της Αγίας Ζώνης, του Εκκλησιαστικού Ξενώνα της Άλλης Μεριάς.

Η Ακολουθία θα μεταδοθεί απ’ ευθείας από το κανάλι της  Μητροπόλεως στο youtube.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ο Ανδρέας Κεχαγιάς #ΑνδρέαςΚεχαγιάς - https://t.co/mm3gqJ5a2h -

  • #διακομιδή ηλικιωμένου από την Σκόπελο στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/ZsgE4KlZ3Q -

  • Δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Νίκης - https://t.co/EPFSPRZeiQ… -

"Αλιεύοντας" την είδηση