Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Κυριακή της Τυρινής – Α΄ Κατανυκτικός Εσπερινός
Κυριακή της Τυρινής – Α΄ Κατανυκτικός Εσπερινός

Κυριακή της Τυρινής – Α΄ Κατανυκτικός Εσπερινός

Στον ναό Αγίου Γερασίμου Βόλου θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει την Κυριακή της Τυρινής, 14/3, ο      . Η , που θα τελεστεί κεκλεισμένων των θυρών, στο πλαίσιο των μέτρων για την της δημόσιας υγείας, θα μεταδοθεί απ’ ευθείας από τηλεοπτικό σταθμό  και από το κανάλι της  Μητροπόλεως στο youtube.

Στις 6.00 μ.μ. ο επίσκοπος θα χοροστατήσει στον ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, κατά τον Α’ Κατανυκτικό Εσπερινό της φετινής Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, τον λεγόμενο «Εσπερινό της Συγγνώμης».

Στο τέλος του Εσπερινού,  θα ξεκινήσει τον κύκλο των ομιλιών του, κατά την φετινή , με γενικό θέμα «Πώς θα εορτάσουμε φέτος το Πάσχα;».

Η Ακολουθία, που θα τελεστεί κεκλεισμένων των θυρών, θα μεταδοθεί από το κανάλι της  Μητροπόλεως στο youtube και από τον Ρ/Σ «Ορθόδοξη Μαρτυρία».

Την , 15/3, στις 8.00 μ.μ., θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου, στο  παρεκκλήσιο της Αγίας Ζώνης, του Εκκλησιαστικού Ξενώνα της Άλλης Μεριάς.

Η Ακολουθία θα μεταδοθεί απ’ ευθείας από το κανάλι της  Μητροπόλεως στο youtube.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η Εθνική Οδός Λάρισας – Τρικάλων ολοκληρώνεται στο σύνολό της - https://t.co/6BEhkTgArR -

  • Παράσταση διαμαρτυρίας και επίδοση Ψηφίσματος, με τα αιτήματα του Κλάδου, στο ΣΕΠΕ Ν. Μαγνησίας… - https://t.co/6RoZgZoUVf -

  • Με στίχους του κορυφαίου φιλέλληνα ποιητή Λόρδου Βύρωνα τιμά ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας την «Ημέρα Φιλελληνισμού κ… - https://t.co/cOlpqBstaO -

"Αλιεύοντας" την είδηση