Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Παράταση συμβάσεων για τρεις εργαζόμενους στο πρόγραμμα ΚΕΔΗΦ της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ
Παράταση συμβάσεων για τρεις εργαζόμενους στο πρόγραμμα ΚΕΔΗΦ της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ

Παράταση συμβάσεων για τρεις εργαζόμενους στο πρόγραμμα ΚΕΔΗΦ της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ

Την πράτση συμβάσεων τριών εργαζομένων ΙΔΟΧ – Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, απασχολούμενων στο πρόγραμμα ΚΕΔΗΦ – Κέντρα Διημέρευσης Ημερήσιας φροντίδας, μέχρι 30 Ιουνίου 2016, αποφάσισε το Δ.Σ. της Κ ΔΙΕΚ και η απόφαση αναρτήθηκε σήμερα στη “Διαύγεια”.

Σύμφωνα με το Νόμου « Εθνικό Μητρώο Επιτελικών Στελεχών Δημόσιας Διοίκησης, βαθμο διάρθρωση θέσεων, συστήματα αξιολόγησης, προαγωγών και ς προϊσταμένων (διαφάνεια-αξιοκρατία και αποτελεσματικότητα της Δημόσιας Διοίκησης) και άλλες διατάξεις» που ψηφίστηκε στις 24/2/2016 στη Βουλή, στο 69 αναφέρεται ότι οι παράγραφοι 1 και 2 του επιμέρους υ 5 Παράταση λειτουργίας ΚΗΦΗ και Κέντρων Ρομά του Πρώτου Άρθρου του Νόμου 4366/2016 (ΦΕΚ 18/2016) «Κύρωση της από 24-12-2015 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου», εφαρμόζονται και για τα Κέντρα Διημέρευσης – Ημερήσιας φροντίδας (ΚΕΔΗΦ) των φορέων ΟΤΑ, αναδρομικά από 1-1-2016.

Ως εκ τούτου το Δ.Σ. της Κ ΔΙΕΚ αποφάσισε να προχωρήσει στην παράταση των συμβάσεων των τριών ατόμων ΙΔΟΧ (ιατρός, εργοθευραπευτής και καθαριστής), του Κέντρου Διημέρευσης Ημερησίας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρίες της -ΔΙΕΚ αναδρομικά από 1-1-2016 και έως την ένταξη των σχετικών Πράξεων ή την υπογραφή των Συμβάσεων για τις Πράξεις αυτές ή για τη μετεξέλιξη αυτών στο πλαίσιο των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων της Προγραμματικής Περιόδου 2014−2020 του ΕΣΠΑ και πάντως όχι πέραν της 30ης Ιουνίου 2016.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση