Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Παράταση συμβάσεων για τρεις εργαζόμενους στο πρόγραμμα ΚΕΔΗΦ της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ
Παράταση συμβάσεων για τρεις εργαζόμενους στο πρόγραμμα ΚΕΔΗΦ της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ

Παράταση συμβάσεων για τρεις εργαζόμενους στο πρόγραμμα ΚΕΔΗΦ της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ

Την παράταση συμβάσεων τριών εργαζομένων ΙΔΟΧ – Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, απασχολούμενων στο πρόγραμμα ΚΕΔΗΦ – Κέντρα Διημέρευσης Ημερήσιας φροντίδας, μέχρι 30 Ιουνίου 2016, αποφάσισε το Δ.Σ. της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ και η απόφαση αναρτήθηκε σήμερα στη “Διαύγεια”.

Σύμφωνα με το σχέδιο Νόμου « Εθνικό Μητρώο Επιτελικών Στελεχών Δημόσιας Διοίκησης, βαθμολογική διάρθρωση θέσεων, συστήματα αξιολόγησης, προαγωγών και επιλογής προϊσταμένων (διαφάνεια-αξιοκρατία και αποτελεσματικότητα της Δημόσιας Διοίκησης) και άλλες διατάξεις» που ψηφίστηκε στις 24/2/2016 στη Βουλή, στο άρθρο 69 αναφέρεται ότι οι παράγραφοι 1 και 2 του επιμέρους άρθρου 5 Παράταση λειτουργίας ΚΗΦΗ και Κέντρων Ρομά του Πρώτου Άρθρου του Νόμου 4366/2016 (ΦΕΚ 18/2016) «Κύρωση της από 24-12-2015 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου», εφαρμόζονται και για τα Κέντρα Διημέρευσης – Ημερήσιας φροντίδας (ΚΕΔΗΦ) των φορέων ΟΤΑ, αναδρομικά από 1-1-2016.

Ως εκ τούτου το Δ.Σ. της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ αποφάσισε να προχωρήσει στην παράταση των συμβάσεων των τριών ατόμων ΙΔΟΧ (ιατρός, εργοθευραπευτής και καθαριστής), του Κέντρου Διημέρευσης Ημερησίας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρίες της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ αναδρομικά από 1-1-2016 και έως την ένταξη των σχετικών Πράξεων ή την υπογραφή των Συμβάσεων για τις Πράξεις αυτές ή για τη μετεξέλιξη αυτών στο πλαίσιο των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων της Προγραμματικής Περιόδου 2014−2020 του ΕΣΠΑ και πάντως όχι πέραν της 30ης Ιουνίου 2016.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση