Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » Στα περσινά επίπεδα η επιχορήγηση του ΔΗΠΕΘΕ Βόλου
Στα περσινά επίπεδα η επιχορήγηση του ΔΗΠΕΘΕ Βόλου

Στα περσινά επίπεδα η επιχορήγηση του ΔΗΠΕΘΕ Βόλου

Στα περσινά επίπεδα θα κυμανθεί το ποσό επιχορήγησης του Υπουργείου προς τα ΔΗΠΕΘΕ, όπως και στο ΔΗΠΕΘΕ Βόλου, ενώ μετά την του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για τη συνέχιση των Προγραμματικών Συμβάσεων Πολιτισμικής Ανάπτυξης μεταξύ του αρμοδίου Υπουργείου και των Δημοτικών Περιφερειακών Θεάτρων της χς και την παραλαβή από την αρμόδια υπηρεσία του σχεδίου της συγκεκριμένης ς, το ∆.Σ. του ∆ΟΕΠΑΠ-∆ΗΠΕΘΕ Βόλου καλείται να την υπογράψει και εν συνεχεία να την υλοποιήσει.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα µε απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, για την κατανομή των πιστώσεων του τακτικού προϋπολογισμού 2016, το συνολικό ποσό της επιχορήγησης των ∆ΗΠΕΘΕ από το ΥΠΠΟΑ παραμένει στα επίπεδα του 2015 και συγκεκριμένα στο ποσό των 46.500 από πλευράς Υπουργείου και αντίστοιχα σε 46.500ευρώ ως υποχρέωση επιχορήγησης από το .

Τονίζεται ότι η νέα Προγραμματική Σύμβαση Πολιτιστικής Ανάπτυξης υπογράφεται μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού, της ς ς, του Δήμου Βόλου και του ΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, έχει ισχύ από 1/1/2016-31/12/2016, µε υποχρεωτική επιχορήγηση ποσού ύψους 46.500 από το Υπουργείο και αντιστοίχου ακριβώς ποσού από το .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση