Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » Στα περσινά επίπεδα η επιχορήγηση του ΔΗΠΕΘΕ Βόλου
Στα περσινά επίπεδα η επιχορήγηση του ΔΗΠΕΘΕ Βόλου

Στα περσινά επίπεδα η επιχορήγηση του ΔΗΠΕΘΕ Βόλου

Στα περσινά επίπεδα θα κυμανθεί το ποσό επιχορήγησης του Υπουργείου προς τα ΔΗΠΕΘΕ, όπως και στο ΔΗΠΕΘΕ Βόλου, ενώ μετά την του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για τη συνέχιση των Προγραμματικών Συμβάσεων Πολιτισμικής Ανάπτυξης μεταξύ του αρμοδίου Υπουργείου και των Δημοτικών Περιφερειακών Θεάτρων της χώρας και την παραλαβή από την αρμόδια υπηρεσία του σχεδίου της συγκεκριμένης σύμβασης, το ∆.Σ. του ∆ΟΕΠΑΠ-∆ΗΠΕΘΕ Βόλου καλείται να την υπογράψει και εν συνεχεία να την υλοποιήσει.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα µε του Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, για την κατανομή των πιστώσεων του τακτικού προϋπολογισμού 2016, το συνολικό ποσό της επιχορήγησης των ∆ΗΠΕΘΕ από το ΥΠΠΟΑ παραμένει στα επίπεδα του 2015 και συγκεκριμένα στο ποσό των 46.500 ευρώ από πλευράς Υπουργείου και αντίστοιχα σε 46.500ευρώ ως υποχρέωση επιχορήγησης από το Δήμο Βόλου.

Τονίζεται ότι η νέα Προγραμματική Σύμβαση Πολιτιστικής Ανάπτυξης υπογράφεται μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Βόλου και του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, έχει ισχύ από 1/1/2016-31/12/2016, µε υποχρεωτική ποσού ύψους 46.500 ευρώ από το Υπουργείο και αντιστοίχου ακριβώς ποσού από το Δήμο Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση