Βρίσκεστε εδώ:  / Uncategorized / Δωρεά ενός SUV στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού από την ΙΝΤΕΡΚΑΤ Α.Ε.
Δωρεά ενός SUV στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού από την ΙΝΤΕΡΚΑΤ Α.Ε.

Δωρεά ενός SUV στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού από την ΙΝΤΕΡΚΑΤ Α.Ε.

Ενισχύεται ο στόλος των οχημάτων του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού με την δωρεά της εταιρίας ΙΝΤΕΡΚΑΤ Αφοι Παπαϊωάννου Α.Ε. ενός SUV για τις ημερήσιες ανάγκες της αστυνομίας. Σήμερα το πρωί  πραγματοποιήθηκε τελετή αγιασμού και βράβευσης του δωρητή στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας Βασ. Καραΐσκος, ανέφερε ότι είναι η τρίτη φορά που η συγκεκριμένη εταιρεία προσφέρει για τις ανάγκες της Αστυνομίας κι όπως είπε “είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς γιατί σήμερα οι ΑΦΟΙ Παπαϊωάννου μας προσφέρουν ένα όχημα για το Α.Τ. Αλμυρού που καλείται να καλύψει μεγάλη εδαφική έκταση κι επίσης υπάρχει το αεροδρόμιο, οι φυλακές και και θα μας βοηθήσει να πηγαίνουμε και να ανταποκρινόμαστε σε κάθε ανάγκη”.

Από την πλευρά του ο μέτοχος κι ιδιοκτήτης της τεχνικής εταιρείας Πανουργιάς Παπαϊωάννου τόνισε ότι “βοηθάμε υπηρεσίες γιατί προσφέρουν στο έργο και στην ασφάλεια των πολιτών και τα οικονομικά που τους παρέχει το κράτος δεν είναι αυτά που θα έπρεπε. Προσπαθούμε να προσφέρουμε στο έργο των αστυνομικών που νυχθημερόν αγωνίζονται για την ασφάλεια των πολιτών”. Σε ερώτηση αν θα συνεχίσουν οι δωρεές από την εταιρεία, ο κ. Παπαϊωάννου δήλωσε “Μακάρι να μας έχει ο Θεός καλά και να συνεχίζουμε να προσφέρουμε”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών στο Κέντρο Μελισσοκομίας Θεσσαλίας - https://t.co/G718wkViMu… -

  • Έλεγχοι, πρόστιμα και λουκέτα στη Θεσσαλία #κορωνοπρόστιμα - https://t.co/EmgLykGJq3 -

  • Αυτοψία κυβερνητικού κλιμακίου στα έργα του Αλμυρού που ολοκληρώνονται ή προχωρούν #ΔΑλμυρού - https://t.co/z3kMvz1QNd -

"Αλιεύοντας" την είδηση