Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Δωρεά ενός SUV στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού από την ΙΝΤΕΡΚΑΤ Α.Ε.
Δωρεά ενός SUV στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού από την ΙΝΤΕΡΚΑΤ Α.Ε.

Δωρεά ενός SUV στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού από την ΙΝΤΕΡΚΑΤ Α.Ε.

Ενισχύετι ο στόλος των οχημάτων του Αστυνομικού Τμήμτος Αλμυρού με την δωρεά της εταιρίας Αφοι Παπαϊωάννου Α.Ε. ενός SUV για τις ημερήσιες ανάγκες της ς. Σήμερα το πρωί  πραγματοποιήθηκε τελετή αγιασμού και βράβευσης του δωρητή στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Ο Βασ. Καραΐσκος, ανέφερε ότι είναι η τρίτη φορά που η συγκεκριμένη εταιρεία προσφέρει για τις ανάγκες της Αστυνομίας κι όπως είπε “είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς γιατί σήμερα οι ΑΦΟΙ Παπαϊωάννου μας προσφέρουν ένα για το Α.Τ. Αλμυρού που καλείται να καλύψει μεγάλη εδαφική έκταση κι επίσης υπάρχει το αεροδρόμιο, οι και και θα μας βοηθήσει να πηγαίνουμε και να ανταποκρινόμαστε σε κάθε ανάγκη”.

Από την πλευρά του ο μέτοχος κι ιδιοκτήτης της τεχνικής εταιρείας Πανουργιάς Παπαϊωάννου τόνισε ότι “βοηθάμε γιατί προσφέρουν στο έργο και στην των πολιτών και τα οικονομικά που τους παρέχει το κράτος δεν είναι αυτά που θα έπρεπε. Προσπαθούμε να προσφέρουμε στο έργο των αστυνομικών που νυχθημερόν αγωνίζονται για την των πολιτών”. Σε ερώτηση αν θα συνεχίσουν οι δωρεές από την εταιρεία, ο κ. Παπαϊωάννου δήλωσε “Μακάρι να μας έχει ο Θεός καλά και να συνεχίζουμε να προσφέρουμε”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση