Βρίσκεστε εδώ:  / Uncategorized / Δωρεά ενός SUV στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού από την ΙΝΤΕΡΚΑΤ Α.Ε.
Δωρεά ενός SUV στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού από την ΙΝΤΕΡΚΑΤ Α.Ε.

Δωρεά ενός SUV στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού από την ΙΝΤΕΡΚΑΤ Α.Ε.

Ενισχύεται ο στόλος των οχημάτων του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού με την δωρεά της εταιρίας Αφοι Παπαϊωάννου Α.Ε. ενός για τις ημερήσιες ανάγκες της αστυνομίας. Σήμερα το πρωί  πραγματοποιήθηκε τελετή αγιασμού και βράβευσης του δωρητή στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Βασ. Καραΐσκος, ανέφερε ότι είναι η τρίτη φορά που η συγκεκριμένη εταιρεία προσφέρει για τις ανάγκες της Αστυνομίας κι όπως είπε “είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς γιατί σήμερα οι ΑΦΟΙ Παπαϊωάννου μας προσφέρουν ένα για το Αλμυρού που καλείται να καλύψει μεγάλη εδαφική έκταση κι επίσης υπάρχει το , οι φυλακές και και θα μας βοηθήσει να πηγαίνουμε και να ανταποκρινόμαστε σε κάθε ανάγκη”.

Από την πλευρά του ο μέτοχος κι ιδιοκτήτης της τεχνικής εταιρείας Πανουργιάς Παπαϊωάννου τόνισε ότι “βοηθάμε υπηρεσίες γιατί προσφέρουν στο έργο και στην των πολιτών και τα οικονομικά που τους παρέχει το δεν είναι αυτά που θα έπρεπε. Προσπαθούμε να προσφέρουμε στο έργο των αστυνομικών που νυχθημερόν αγωνίζονται για την των πολιτών”. Σε ερώτηση αν θα συνεχίσουν οι δωρεές από την εταιρεία, ο κ. Παπαϊωάννου δήλωσε “Μακάρι να μας έχει ο Θεός καλά και να συνεχίζουμε να προσφέρουμε”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεχίζεται η  εφαρμογή του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών #κουνουποκτονία - https://t.co/rVdUWlfTQr -

  • Συνάντηση  συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας με τον υπουργό Κ. Σκρέκα … - https://t.co/jX2wFgQMTo -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για οικονομική στήριξη παραγωγών του Δήμου Βόλου - https://t.co/8GGUNargMr… -

"Αλιεύοντας" την είδηση