Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Κανένας χώρος στη Χρυσή Αυγή αποφάσισε η διαπαραταξιακή επιτροπή
Κανένας χώρος στη Χρυσή Αυγή αποφάσισε η διαπαραταξιακή επιτροπή

Κανένας χώρος στη Χρυσή Αυγή αποφάσισε η διαπαραταξιακή επιτροπή

Ομόφωνη να μην διατεθεί κανένας χώρος, εφόσον ζητηθεί, στη Χρυσή Αυγή έλαβε σήμερα το πρωί η διαπαραταξιακή επιτροπή, που συνεδρίασε στο Δημαρχείο Βόλου για την παραχώρηση χώρων στα κόμματα και συνδυασμούς ενόψει Ευρωεκλογών, Περιφερειακών και Δημοτικών Εκλογών στις 26 Μαΐου.

Στη σύσκεψη παρέστησαν εκπρόσωποι λίγων κομμάτων και παρατάξεων και αποφασίστηκε, με βάση του υπουργού Εσωτερικών, να διατεθούν χώροι για ομιλίες υποψήφιος Ευρωβουλευτών, περιφερειαρχών και δημάρχων.

Για το Δήμο Βόλου είναι το Δημαρχείο Βόλου, πρώην Δημαρχεία όλων των συνενωθέντων Δήμων, Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας, Μεταξουργείο, Εκθεσιακός Πολυχώρος Π. Άρεως, Αχίλλειο.

Επίσης θα διατεθεί η εξέδρα του Δήμου Βόλου, στην παραλία (απέναντι από την Τράπεζα της Ελλάδας για τις προεκλογικές συγκεντρώσεις των κομμάτων μετά τα σχετικά αιτήματα που θα διατεθούν.

της επιτροπής είναι ακόμη να μη διατεθεί κανένας χώρος, εφόσον ζητηθεί, στο κόμμα της Χρυσής Αυγής.

Ο αναπληρωτής δήμαρχος και προεδρεύων στη σύσκεψη Θάνος Θεοδώρου ζήτησε να υπάρξει δέσμευση όλων για σεβασμό των κοινόχρηστων χώρων και του περιβάλλοντος και με τον όρο να αποφευχθεί κάθε υπερβολική και αλόγιστη χρήση, που θα αποβεί σε βάρος της εικόνας της πόλης.

Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση προβλέπεται η τοποθέτηση καλαίσθητων περιπτέρων ή άλλων κατασκευών για τους συνδυασμούς σε διαστάσεις όχι μεγαλύτερες των 2Χ2 μέτρων και τροχόσπιτα, όχι μεγαλύτερα των τεσσάρων μέτρων, χωρίς χρήση μεγαφωνικών συσκευών.

Οι θέσεις που καθορίστηκαν για τη χρήση αυτή είναι, οι Αγ. Νικολάου, Ελευθερίας, Ερμού, Αργοναυτών, Ιάσονος, Φιλελλήνων. Δημητριάδος, (πεζοδρόμιο πρώην Green Park), Πλατεία Πανεπιστημίου, Πλατεία πρώην Δημαρχείου Ν. Ιωνίας και οι των Δημοτικών Ενοτήτων.

Ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ και της ΛΑΣ Μιχ. Τσιώνας πρότεινε να είναι στη διάθεση όλων των κομμάτων και παρατάξεων όλοι οι δημόσιοι χώροι και να χρησιμοποιηθεί ο κάθε πρόσφορος τρόπος που αυτά κρίνουν για την προβολή τους.

Ακόμη, ζήτησε να τοποθετηθούν οι παρόντες ότι με απόφαση της διαπαραταξιακής και του Δ.Σ. δεν θα διατεθεί κανένας χώρος στη Ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή και να μην της δοθεί καμία διευκόλυνση.

Με τη θέση του ΚΚΕ για τη Χρυσή Αυγή συμφώνησαν ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Μιχ. Καστρινάκης και ο Στέφ. Μολόχας της Αριστερής Παρέμβασης Θεσσαλίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη δύο ατόμων για #ληστεία με #μαχαίρι σε #ζαχαροπλαστείο #ζαχαροπλαστείο #ληστεία… - https://t.co/y7fURH6oML -

  • Ιερό Λείψανο του Αγίου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, στη Νέα Ιωνία #ΑγίουΑνδρέα - https://t.co/bue1ruXJTV -

  • Εντυπωσίασε ο Δημ. Μπάσης #ΔημήτρηςΜπάσης #Ναυτικήεβδομάδα #ΝαυτικήςΕβδομάδας - https://t.co/Y9RiB0Ksot -

"Αλιεύοντας" την είδηση