Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Στις 12 Νοεμβρίου μέσω τηλεδιάσκεψης το συνέδριο της ΚΕΔΕ για τη Θεσσαλία
Στις 12 Νοεμβρίου μέσω τηλεδιάσκεψης το συνέδριο της ΚΕΔΕ για τη Θεσσαλία

Στις 12 Νοεμβρίου μέσω τηλεδιάσκεψης το συνέδριο της ΚΕΔΕ για τη Θεσσαλία


Στις 12 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν, μέσω τηλεδιάσκεψης, οι εργασίες για το ετήσιο της ΚΕΔΕ, για την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Με επιστολή σε όλους τους δημάρχους, δημοτικούς συμβούλους – εκπροσώπους των ΠΕΔ, ο πρόεδρος της Δημ. Παπαστεργίου, ενημερώνει ότι λόγω των συνθηκών θα διοργανωθούν 10 διαδικτυακές συνεδριάσεις, από 5 Νοεμβρίου έως 11 Δεκεμβρίου, με τη χρήση της πλατφόρμας webex.

Για την η τηλεδιάσκεψη προγραμματίστηκε για τις 12 Νοεμβρίου.

Για την κάθε ΠΕΔ θα υπάρχει συγκεκριμένο link, μέσω του οποίου θα επιτρέπεται η στα μέλη της Γενικής Συνέλευση, ενώ η τηλεδιάσκεψη θα μεταδίδεται και ζωντανά από την ιστοσελίδα της ΚΕΔΕ.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή που εστάλη “Η Κ.Ε.Δ.Ε., ενόψει του διαλόγου που πρόκειται να ξεκινήσει το επόμενο διάστημα με το Υπουργείο Εσωτερικών, με σκοπό τη διαμόρφωση ενός νέου νομοσχεδίου που θα προωθεί την πολύ-επίπεδη Διακυβέρνηση, προχωρά στην επικαιροποίηση των θέσεών της σε αυτό το ζήτημα, επενδύοντας πολλά στην ενότητα και τη συνεργασία όλων των Δήμων της χώρας που θα διαμορφώσουν από κοινού τις αποφάσεις, με βάση τις σύγχρονες ανάγκες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των τοπικών μας κοινωνιών”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση