Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Στον Βόλο οι Έλληνες ιππείς
Στον Βόλο οι Έλληνες ιππείς

Στον Βόλο οι Έλληνες ιππείς

Η 7η Πανελλήνια Ιππική Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο, το τριήμερο από 5 ως 7 Μαΐου, με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και θα ολοκληρωθεί με την παρέλαση αλόγων και αμαξών στην παραλία του την Κυριακή το μεσημέρι.

Την Παρασκευή 5 Μαΐου θα αρχίσει η προσέλευση στο Σέσκλο, στο γήπεδο του οποίου οι ιππείς και αμαξάδες μπορούν να τακτοποιήσουν τα άλογά τους.
Η ημέρα τους θα είναι ελεύθερη για να γνωρίσουν τις ομορφιές του Βόλου.

Για τους λάτρεις της ελεύθερης ιππασίας μια διαδρομή 20 συνολικά χιλιομέτρων από το γήπεδο του Σέσκλου μέχρι την μεγάλη Σοβάλα Σέσκλου θα διεξαχθεί το Σάββατο 6 Μαΐου στις 10 το πρωί ενώ στις 5 απόγευμα του Σαββάτου ο στίβος του κέντρου ιππασίας Σέσκλου υποδέχεται καταξιωμένους ιππείς από όλη την Ελλάδα που θα διαγωνιστούν στην ιππική δεξιοτεχνία.

Το βράδυ του Σαββάτου, κατά τις 9.00, θα ακολουθήσει γλέντι στο κέντρο Αργώ, στις Αλυκές Βόλου, με πλήρες μενού στην τιμή των 18 ευρώ, με απεριόριστο κρασί και αναψυκτικά υπό τους ήχους της ορχήστρας του Τάσου Θάνου.

Την Κυριακή 7 Μαΐου στις 12.00 το μεσημέρι θα παρελάσουν άμαξες και ιππείς ομίλων και συλλόγων ανά την Ελλάδα στην παραλία.

Την ιππική δεξιοτεχνία και την παρέλαση στην παραλία του θα παρουσιάσει η πρόεδρος του Ιππικού Συλλόγου «Κένταυροι» Ανδραβίδας Αλεξάνδρα Αλτούνη.

Η συγκέντρωση των ιππέων και αμαξάδων θα γίνει στο Πεδίο του Άρεως για τη διαμόρφωση της παρέλασης.
Οι ιππείς θα πρέπει να έχουν ευπρεπή ενδυμασία και να φορούν το διακριτικό αριθμό σειράς σε εμφανές σημείο και οι αμαξηλάτες θα πρέπει να φέρουν δίπλωμα οδήγησης, άδεια κυκλοφορίας και ασφάλεια του ζωήλατου.

Μαζί θα ξεκινήσουν την παρέλαση προς το λιμάνι του και θα συνεχιστεί η παρέλαση μέσα από τον πεζόδρομο της παραλίας προς το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, έξοδος από το Green Park στην οδό Φιλελλήνων και επιστροφή μέσω της Δημητριάδος στο Συνεδριακό Κέντρο Βόλου.

Την εκδήλωση θα ανοίξει η Φιλαρμονική του Δήμου και την πλαισιώνουν ο Χορευτικός Σύλλογος Βλάχων και οι πρόσκοποι.

Οι συμμετέχοντες ιππείς θα πρέπει να εγγραφούν από την υπεύθυνη γραμματείας κ. Αλτούνη.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Προς ολοκλήρωση ασφαλτοστρώσεις στην Κορώπη (Μπούφα) #ΚορώπηΜπούφα - https://t.co/dplX1LHPnR -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Εγκατάσταση ναυαγοσωστών στις παραλίες #ναυαγοσώστες… - https://t.co/rKvh8Cvpp2 -

  • Ανεβασμένο και χαμηλό ουρικό οξύ: Τι πρέπει να ξέρετε #ουρικόοξύ - https://t.co/itLvcPDoUZ -

"Αλιεύοντας" την είδηση