Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Δήμος Νοτίου Πηλίου: Πρόσληψη προσωπικού Ι.Δ.Ο.Χ, για την κάλυψη έκτακτων αναγκών πυροπροστασίας
Δήμος Νοτίου Πηλίου: Πρόσληψη προσωπικού Ι.Δ.Ο.Χ, για την κάλυψη έκτακτων αναγκών πυροπροστασίας

Δήμος Νοτίου Πηλίου: Πρόσληψη προσωπικού Ι.Δ.Ο.Χ, για την κάλυψη έκτακτων αναγκών πυροπροστασίας

Στην προσωπικού Ι.Δ.Ο.Χ, για την κάλυψη των αναγκών πυροπροστασίας, προχωρά ο Δήμος Νοτίου Πηλίου.

Λόγω της έντονης βλάστησης και της πληθώρας και γιγάντωσης χορταριών και θάμνων υπάρχει μεγάλος κίνδυνος πυρκαγιάς στους επόμενους μήνες.

Σε συνδυασμό με την μεγάλη έκταση του Δήμου, των 5 Δημοτικών Διαμερισμάτων και περίπου 45 οικισμών, επειδή η πυρασφάλεια γίνεται με την αποκομιδή του μεγάλου όγκου της καύσιμης ύλης από τα απορριμματοφόρα απαιτείται η πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση πεντάμηνης διάρκειας ΙΔΟΧ.
Ειδικότερα απαιτείται η πρόσληψη:
-12 ΥΕ Εργατών Καθαριότητας
-2 ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων με άδεια Γ’ κατηγορίας.

Παραχώρηση θέσεων χρήσης αιγιαλού

Την παραχώρηση και καθορισμό χώρων παραχώρησης απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας, εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Ν. Πηλίου, σε τρίτους, κατόπιν δημοπρασίας, για το έτος 2023, αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο σε συνεδρίασή του.

Συγκεκριμένα, το συμβούλιο αποφάσισε κaι όρισε τις παρακάτω θέσεις αιγιαλού-παραλίας για παραχώρηση της απλής χρήσης σε τρίτους με την διαδικασία της δημοπράτησης: Στη θέση Σκούρα μισθώνεται 15m2 για τοποθέτηση καντίνας, στην ίδια περιοχή μισθώνεται 100m2 για τοποθέτηση ομπρελοκαθισμάτων, στην μισθώνεται 50m2 για θαλάσσια μέσα αναψυχής-θαλάσσια σπορ, στη θέση Κάβος Αλογόπορος μισθώνεται 50m2 για θαλάσσια μέσα αναψυχής-θαλάσσια σπορ, στην μισθώνεται 20m2 για θαλάσσια μέσα αναψυχής-θαλάσσια σπορ, στην παραλία Ράμνος Αφήσσου μισθώνεται 150m2 για τοποθέτηση ομπρελοκαθισμάτων, στη θέση Αγία Θυμιά Λεφοκάστρου μισθώνεται 15m2 για τοποθέτηση καντίνας, στην παραλία Καλλιφτέρη, μισθώνεται 300m2 για τοποθέτηση ομπρελοκαθισμάτων, στην παραλία Πάλτση, μισθώνεται 340,25m2 για τοποθέτηση ομπρελοκαθισμάτων και στην παραλία Ράμνος, μισθώνεται 349,57m2 για θαλάσσια μέσα αναψυχής-θαλάσσια σπορ.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση