Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » “Δύναμη Βόλου”: Χορηγία στο ΕΕΕEΚ για αγορά λεωφορείου για παιδιά με αναπηρία
“Δύναμη Βόλου”: Χορηγία στο ΕΕΕEΚ για αγορά λεωφορείου για παιδιά με αναπηρία

“Δύναμη Βόλου”: Χορηγία στο ΕΕΕEΚ για αγορά λεωφορείου για παιδιά με αναπηρία

Επανέρχεται η δημοτική παράταξη “Δύναμη Βόλου” με νέα πρόταση προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα τη χορηγία στο ΕΕΕEΚ για αγορά λεωφορείου για παιδιά με αναπηρία.

Στην πρόταση αναφέρεται: “Όλη η πόλη του Βόλου γνωρίζει και συνδράμει στις προσπάθειες αλλά και στον αγώνα των γονέων με παιδιά με αναπηρία, για τη συγκέντρωση του απαιτούμενου ποσού για αγορά κατάλληλου λεωφορείου για τις μετακινήσεις των παιδιών.

Έπειτα από χορηγίες φορέων και πολιτών υπολείπεται ένα ποσό που δεν ξεπερνά τις 20.000 ευρώ.

Κατ΄ αναλογίαν των χορηγιών και ενισχύσεων της Δημοτικής Αρχής σε αθλητικούς, πολιτιστικούς συλλόγους, θεωρούμε ότι η Δημοτική Αρχή πρέπει να προβεί άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες αναμόρφωσης του προϋπολογισμού ώστε να εξασφαλιστεί το κονδύλι των 20.000 ευρώ που υπολείπεται ώστε να πραγματοποιηθεί η αγορά του λεωφορείου για τις μετακινήσεις παιδιών του ΕΕΕEΚ.

Προτείνουμε και ζητούμε η συγκεκριμένη δαπάνη των 20.000 ευρώ να τεθεί άμεσα προς έγκριση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο στις 19/12/18.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση