Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / X.A.: Ψήφος κατά συνείδηση στη Μαγνησία
X.A.: Ψήφος κατά συνείδηση στη Μαγνησία

X.A.: Ψήφος κατά συνείδηση στη Μαγνησία

“Επειδή πολλά ακούγονται το τελευταίο διάστημα για δήθεν στήριξη υποψηφίων Δημάρχων στον και σε άλλους Δήμους του Νομού μας, θέλω να ξεκαθαρίσω το εξής: Η Χρυσή ΔΕΝ θα στηρίξει κανέναν υποψήφιο στους Δήμους της Μαγνησίας. Οι φίλοι το κόμματος θα επιλέξουν κατά συνείδηση ποιος θα διοικήσει τον Δήμο τους” αναφέρει, σε του ο της Χρυσής Αυγής Μαγνησίας  Παναγιώτης .

 

Όπως αναφέρει: “Πολύς ντόρος γίνεται επίσης τα τελευταία πέντε χρόνια για δήθεν Χρυσής Αυγής και Αχιλλέα Μπέου. Θα ήθελα να αναζητήσετε μία που να βρίσκομαι εγώ και ο κ. στον ίδιο χώρο.

Έστω και μία . Δε θα βρείτε ούτε μία. Ξέρετε γιατί; Διότι εδώ και πέντε χρόνια, ποτέ δε μας έχει προσκαλέσει σε καμία επίσημη του Δήμου Βόλου. Ούτε καν σε εγκαίνια ενός κατσικόδρομου στην Κάτω Ραχούλα. Είμαστε αποκλεισμένοι και από τον . Δεν έχει μολυνθεί από την «ασθένεια» της Χρυσής Αυγής ούτε ο κ. . Μην ανησυχείτε!

Η Χρυσή συνεχίζει τον Αγώνα για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας και σε αυτόν τον καλό Αγώνα καλεί τους της Μαγνησίας και ολόκληρης της Ελλάδος να σταθούν στον πλευρό της”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στην ασφαλτόστρωση του δρόμου #Λεφόκαστρο-#Κάλαμος προχωρά η δημοτική αρχή Νοτίου Πηλίου - https://t.co/Zgq7IMq72A… -

  • Αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου δικτύου ύδρευσης στην Τ.Κ. Ξυνόβρυσης #ΤΚΞυνόβρυσης - https://t.co/SCP4MNIFLT -

  • Ποσό 106 εκ. ευρώ από τους #ΚΑΠ στους Δήμους της Μαγνησίας #ΚΑΠ - https://t.co/Z0nlDVcftk -

"Αλιεύοντας" την είδηση