Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » X.A.: Ψήφος κατά συνείδηση στη Μαγνησία
X.A.: Ψήφος κατά συνείδηση στη Μαγνησία

X.A.: Ψήφος κατά συνείδηση στη Μαγνησία

“Επειδή πολλά ακούγονται το τελευταίο διάστημα για δήθεν στήριξη υποψηφίων Δημάρχων στον Δήμο και σε άλλους Δήμους του ομού μας, θέλω να ξεκαθαρίσω το εξής: Η Χρυσή Αυγή ΔΕ θα στηρίξει κανέναν υποψήφιο στους Δήμους της Μαγνησίας. Οι φίλοι το κόμματος θα επιλέξουν κατά συνείδηση ποιος θα διοικήσει τον Δήμο τους” αναφέρει, σε του ο ς της Χρυσής Αυγής Μαγνησίας  Παναγιώτης .

 

Όπως αναφέρει: “Πολύς ντόρος γίνεται επίσης τα τελευταία πέντε χρόνια για δήθεν Χρυσής Αυγής και Αχιλλέα Μπέου. Θα ήθελα να αναζητήσετε μία που να βρίσκομαι εγώ και ο κ. Μπέος στον ίδιο χώρο.

Έστω και μία φωτογραφία. Δε θα βρείτε ούτε μία. Ξέρετε γιατί; Διότι εδώ και πέντε χρόνια, ποτέ δε μας έχει προσκαλέσει σε καμία επίσημη εκδήλωση του Δήμου . Ούτε καν σε εγκαίνια ενός κατσικόδρομου στην Κάτω Ραχούλα. Είμαστε αποκλεισμένοι και από τον Δήμο Βόλου. Δεν έχει μολυνθεί από την «ασθένεια» της Χρυσής Αυγής ούτε ο κ. Μπέος. Μην ανησυχείτε!

Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον Αγώνα για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας και σε αυτόν τον καλό Αγώνα καλεί τους της Μαγνησίας και ολόκληρης της Ελλάδος να σταθούν στον πλευρό της”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση