Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Προσλήψεις διμηνιτών στο Βόλο για την Πολιτική Προστασία
Προσλήψεις διμηνιτών στο Βόλο για την Πολιτική Προστασία

Προσλήψεις διμηνιτών στο Βόλο για την Πολιτική Προστασία

Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δίμηνης διάρκειας, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών πολιτικής προστασίας, θα αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, που συνεδριάζει δια ζώσης και κεκλεισμένων των θυρών την Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 18:30 στο Δημαρχείο Βόλου.

Επίσης στη συνεδρίαση θα τεθεί προς ο καθορισμός δημοτικών τελών για το 2021 και θα αποφασιστεί η κατανομή και απόδοση επιχορήγησης λειτουργικών δαπανών των σχολείων γ' δόσης έτους 2020 και αποζημίωση των εθελοντών Σχολικών Τροχονόμων για το δεύτερο τρίμηνο του 2020.

Ακόμη, το σώμα θα αποφασίσει τη σημειακή τροποποίηση της μελέτης «Αναθεώρηση και Επέκταση του ενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (.Π.Σ.) του Πολεοδομικού Συγκροτήματος (Π.Σ.) Βόλου» για διόρθωση εκ παραδρομής σφαλμάτων, παραλείψεων και ασαφειών και τον επανακαθορισμό ζώνης ς εντός σχεδίου πόλης περιοχής Νέων Παγασών του Δήμου Βόλου.

Το σώμα θα αποφασίσει για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δίμηνης διάρκειας, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών πολιτικής προστασίας και για την προμήθειας δύο μεταχειρισμένων οχημάτων και καθορισμού διαδικασίας εκτέλεσης αυτής.

Τέλος θα λάβει απόφαση για την παραχώρηση δημοτικού χώρου στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας, για την γηπέδων μπάσκετ στο Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Βόλου Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και για την τροποποίηση του Κανονισμού Λειτουργίας Κοιμητηρίων Δήμου Βόλου.

Τα Δημοτικά τέλη στην

Νωρίτερα στις 13.30 η Οικονομική Επιτροπή θα λάβει αποφάσεις για τα τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού, του δημοτικού φόρου ηλεκτροδοτούμενων χώρων, τα τέλη χρήσης κοινόχρηστων χώρων και τον τρόπο καταβολής τους, του δικαιώματος επί εμπορίας ποσίμων ιαματικών η μη υδάτων, τα τέλη διαφήμισης, τον καθορισμό τελών και δικαιωμάτων Δημοτικών Κοιμητηρίων και το δικαίωμα βοσκής για το 2021 θα λάβει η Οικονομική που συνεδριάζει τη Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 13:30 στο Δημαρχείο Βόλου.

Η επιτροπή θα αποφασίσει τον καθορισμό της διαδικασίας και του τρόπου καταβολής και είσπραξης του ημερήσιου ανταποδοτικού τέλους από τους προσερχόμενους στους χώρους των Λαϊκών Αγορών του Δήμου πωλητές (επαγγελματίες-παραγωγούς) για το έτος 2021 και τη διατήρηση σε ισχύ των αποφάσεων επιβολής φόρων και τελών των Δημοτικών Συμβουλίων των τέως Δήμων ς, Ν.Αγχιάλου και Αγριάς για το έτος 2021.

Τέλος, θα ληφθούν αποφάσεις ένταξης – χρηματοδότησης των Πράξεων «iArea – Ανάπτυξη Ολοκληρωμένης Ψηφιακής Διαδραστικής Εφαρμογής Κινητών Συσκευών για την Προβολή των Τοπικών Φυσικών και Πολιτιστικών Τουριστικών Πόρων της Περιοχής του Δήμου Βόλου» στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020, ΜΕΤΡΟ 19: «Τοπική Ανάπτυξη με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων (CLLD)-LEADER και καθορισμός εκπροσώπου για υπογραφή της σύμβασης, «Συντήρηση, ανάδειξη και σήμανση πεζοπορικών διαδρομών (μονοπάτια) του Δήμου Βόλου» στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020, ΜΕΤΡΟ 19: «Τοπική Ανάπτυξη με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων (CLLD) – LEADER» και καθορισμός εκπροσώπου για υπογραφή της σύμβασης και «Ολοκληρωμένο Ευφυές Σύστημα Έγκαιρης Πυρανίχνευσης για την περιοχή των δασών του Δήμου Βόλου», στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020, ΜΕΤΡΟ 19: «Τοπική Ανάπτυξη με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων (CLLD) – LEADER» και καθορισμός εκπροσώπου για υπογραφή της σύμβασης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση