Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Προσλήψεις διμηνιτών στο Βόλο για την Πολιτική Προστασία
Προσλήψεις διμηνιτών στο Βόλο για την Πολιτική Προστασία

Προσλήψεις διμηνιτών στο Βόλο για την Πολιτική Προστασία

Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δίμηνης διάρκειας, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών πολιτικής προστασίας, θα αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, που συνεδριάζει δια ζώσης και κεκλεισμένων των θυρών την Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 18:30 στο Δημαρχείο Βόλου.

Επίσης στη συνεδρίαση θα τεθεί προς έγκριση ο καθορισμός δημοτικών τελών για το 2021 και θα αποφασιστεί η κατανομή και απόδοση επιχορήγησης λειτουργικών δαπανών των σχολείων γ’ δόσης έτους 2020 και αποζημίωση των εθελοντών Σχολικών Τροχονόμων για το δεύτερο τρίμηνο του 2020.

Ακόμη, το σώμα θα αποφασίσει τη σημειακή τροποποίηση της μελέτης «Αναθεώρηση και Επέκταση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ.) του Πολεοδομικού Συγκροτήματος (Π.Σ.) Βόλου» για διόρθωση εκ παραδρομής σφαλμάτων, παραλείψεων και ασαφειών και τον επανακαθορισμό ζώνης παραλίας εντός σχεδίου πόλης περιοχής Νέων Παγασών του Δήμου Βόλου.

Το σώμα θα αποφασίσει για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δίμηνης διάρκειας, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών πολιτικής προστασίας και για την έγκριση προμήθειας δύο μεταχειρισμένων οχημάτων και καθορισμού διαδικασίας εκτέλεσης αυτής.

Τέλος θα λάβει απόφαση για την παραχώρηση δημοτικού χώρου στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας, για την παραχώρηση χρήσης γηπέδων μπάσκετ στο Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Βόλου Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και για την τροποποίηση του Κανονισμού Λειτουργίας Κοιμητηρίων Δήμου Βόλου.

Τα Δημοτικά τέλη στην Οικονομική επιτροπή

Νωρίτερα στις 13.30 η Οικονομική Επιτροπή θα λάβει αποφάσεις για τα τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού, του δημοτικού φόρου ηλεκτροδοτούμενων χώρων, τα τέλη χρήσης κοινόχρηστων χώρων και τον τρόπο καταβολής τους, του δικαιώματος επί εμπορίας ποσίμων ιαματικών η μη υδάτων, τα τέλη διαφήμισης, τον καθορισμό τελών και δικαιωμάτων Δημοτικών Κοιμητηρίων και το δικαίωμα βοσκής για το 2021 θα λάβει η Οικονομική επιτροπή που συνεδριάζει τη Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 13:30 στο Δημαρχείο Βόλου.

Η επιτροπή θα αποφασίσει τον καθορισμό της διαδικασίας και του τρόπου καταβολής και είσπραξης του ημερήσιου ανταποδοτικού τέλους από τους προσερχόμενους στους χώρους των Λαϊκών Αγορών του Δήμου πωλητές (επαγγελματίες-παραγωγούς) για το έτος 2021 και τη διατήρηση σε ισχύ των αποφάσεων επιβολής φόρων και τελών των Δημοτικών Συμβουλίων των τέως Δήμων Πορταριάς, Ν.Αγχιάλου και Αγριάς για το έτος 2021.

Ακόμη, θα κάνει αποδοχή δωρεάς προϊόντων απολύμανσης επιφανειών και κρεμοσάπουνα με αντιβακτηριδιακό παράγοντα από την εταιρεία Δ. Παπαμιχαήλ & ΣΙΑ Ε.Ε., αποδοχή δωρεάς υγειονομικού υλικού (αντισηπτικών GEL) από την εταιρεία ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ Α.Ε.Β.Ε. στα πλαίσια αντιμετώπισης της διασποράς του νέου κορωνοϊού Covid-19 και θα λάβει απόφαση απευθείας μίσθωσης μηχανημάτων έργου και οχημάτων λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών (κυκλώνας ΙΑΝΟΣ).

Επίσης, θα λάβει απόφαση για την αποδοχή των όρων χρηματοδότησης της πράξης «Ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων στα Παλαιά Βόλου» στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 1», του Χρηματοδοτικού Προγράμματος “Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου 2019-2020” του Πράσινου Ταμείου του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας.

Τέλος, θα ληφθούν αποφάσεις ένταξης – χρηματοδότησης των Πράξεων «iArea – Ανάπτυξη Ολοκληρωμένης Ψηφιακής Διαδραστικής Εφαρμογής Κινητών Συσκευών για την Προβολή των Τοπικών Φυσικών και Πολιτιστικών Τουριστικών Πόρων της Περιοχής του Δήμου Βόλου» στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020, ΜΕΤΡΟ 19: «Τοπική Ανάπτυξη με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων (CLLD)-LEADER και καθορισμός εκπροσώπου για υπογραφή της σύμβασης, «Συντήρηση, ανάδειξη και σήμανση πεζοπορικών διαδρομών (μονοπάτια) του Δήμου Βόλου» στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020, ΜΕΤΡΟ 19: «Τοπική Ανάπτυξη με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων (CLLD) – LEADER» και καθορισμός εκπροσώπου για υπογραφή της σύμβασης και «Ολοκληρωμένο Ευφυές Σύστημα Έγκαιρης Πυρανίχνευσης για την περιοχή των δασών του Δήμου Βόλου», στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020, ΜΕΤΡΟ 19: «Τοπική Ανάπτυξη με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων (CLLD) – LEADER» και καθορισμός εκπροσώπου για υπογραφή της σύμβασης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παράταση συμφωνητικών μίσθωσης για δύο έτη με τα ισχύοντα ποσά - https://t.co/oejLG7UGgc -

  • Ολοκληρώθηκε η εγγραφή στο ηλεκτρονικό μητρώο της Γ. Γ. Αθλητισμού - https://t.co/h9ajbCPMdd -

  • Ο δημόσιος λόγος στην εποχή της πανδημίας - https://t.co/1DAdIpeuzc -

"Αλιεύοντας" την είδηση