Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Εγκαινιάστηκε το νέο ΚΕΠ Αργαλαστής
Εγκαινιάστηκε το νέο ΚΕΠ Αργαλαστής

Εγκαινιάστηκε το νέο ΚΕΠ Αργαλαστής

Τα εγκαίνια του νέου ΚΕΠ Αργαλαστής πραγματοποίησε χθες ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός , παρουσία της αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ Δωροθέας Κολυνδρίνη και άλλων τοπικών φορέων.

Η μεταστέγαση και μετεγκατάσταση του ΚΕΠ Αργαλαστής, σε νέο κατάλληλο κτίριο, ήταν ζητούμενο και η Δημοτική Αρχή το έκανε πράξη . Πλέον οι δημότες θα έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετούνται άμεσα για γραφειοκρατικά τους ζητήματα .

Επίσης η Δημοτική Αρχή έχει κάνει ενέργειες προκειμένου να συσταθεί και ένα ΚΕΠ στο Τρίκερι κι έχει εξασφαλίσει τη σχετική δέσμευση του Υπουργείου, όπως και για την ένταξη του Δήμου Νοτίου Πηλίου στην πλατφόρμα του Υπουργείου myKEPlive.

Να σημειωθεί πως στο περιθώριο της τελετής εγκαινίων του ΚΕΠ Αργαλαστής ανακοινώθηκε επίσης η κατασκευή πεζοδρομίων στην Αργαλαστή, παρεμβάσεις στο γήπεδο Γατζέας, με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς και ο προγραμματισμός νέων έργων.

Πρόκειται για έργα υποδομών που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του Δήμου Νοτίου Πηλίου και θα δώσουν μόχλευση στην τοπική οικονομία.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δημητριάδος Ιγνάτιος: «Να κρατήσουμε την υπομονή και την ενότητά μας» - https://t.co/g4NuPmwY5R -

  • Νέο μηχάνημα διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων παρέλαβε ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου - https://t.co/6wjEv38LY8 -

  • Ο ΙΣΜ για τους καταγραφόμενους θανάτους από COVID-19 στο Νοσοκομείο Βόλου - https://t.co/TTNXee6io0 -

"Αλιεύοντας" την είδηση