Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Μισό αρνί σε καθεμιά από τις 590 άπορες οικογένειες θα δώσει ο Δήμος Βόλου
Μισό αρνί  σε καθεμιά από τις 590 άπορες οικογένειες θα δώσει ο Δήμος Βόλου

Μισό αρνί σε καθεμιά από τις 590 άπορες οικογένειες θα δώσει ο Δήμος Βόλου

 

Μισό αρνί σε καθεμιά από τις 590 άπορες οικογένειες  που βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας και είναι ενταγμένες σε προγράμματα οικονομικής αδυναμίας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Η και Δημόσιας Υγείας θα δώσει ο Δήμος Βόλου ενόψει και στη σημερινή της έκτακτη  συνεδρίαση η ενέκρινε την σχετική  πίστωση ύψους 22.000 € .

Για το ίδιο θέμα έλαβε απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο στη χθεσινή του συνεδρίαση και η σήμερα ενέκρινε τα ονόματα των δικαιούχων οικογενειών.

Τα χρήματα  προέρχονται από την παραχώρηση μέρους των αντιμισθιών του δημάρχου Αχ. Μπέου, ποσού 30.000 € στο Δήμο Βόλου για κοινωνικούς σκοπούς.

 

 

Μελέτη για τη διαμόρφωση Καραμπατζάκη και Ζάχου ως οδών ήπιας κυκλοφορίας

 

Επίσης τους όρους και τα τεύχη διακήρυξης εκπόνησης κυκλοφοριακής μελέτης, υλοποίησης της διαμόρφωσης των οδών Ζάχου και Καραμπατζάκη, ως οδών ήπιας κυκλοφορίας, ενέκρινε η , στη σημερινή της  συνεδρίαση.

Η προεκτιμώμενη αμοιβή της μελέτης είναι 59.522,21 € με ΦΠΑ και το ποσό θα καλυφθεί από τον δημοτικό προϋπολογισμό του  .

 

Απευθείας ανάθεση  μελέτης του Μουσείου Αργούς

Κατατέθηκαν προ ημερών τα έγγραφα για την έγκριση του σχήματος των συμπραττόντων μελετητών και η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε την απευθείας ανάθεση εκπόνησης της μελέτης της δημιουργίας Μουσείου για την αξιοποίηση της Αργούς, ποσού 121.875,09 € με τον ΦΠΑ.

Η τριμελής ομάδα μελετητών Ιωάν. Κίζη, ν. Κίζη και Ευθ. Δούγκα , μηχανικοί, είχαν λάβει το 1ο βραβείο στον διαγωνισμό προσχεδίων για το Μουσείο Αργούς, που είχε κατακυρώσει το Δημοτικό Συμβούλιο το 2015.

Το έργο που θα ανατεθεί στη σύμπραξη Κίζης Αρχιτέκτονες , προβλέπει την αρχιτεκτονική προμελέτη  και την οριστική μελέτη, ενώ η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε, αφού κατατέθηκαν τα έγγραφα που ζητήθηκαν και με βάση την του διαγωνισμού, να εγκριθεί η σύσταση της τριμελούς ομάδας μελέτης και, λαμβάνοντας υπόψη το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, να γίνει απευθείας ανάθεση στον νικητή του 1ου βραβείου του διαγωνισμού.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση