Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Εργασίες εκσυγχρονισμού της Fraport στον αερολιμένα Σκιάθου
Εργασίες εκσυγχρονισμού της Fraport στον αερολιμένα  Σκιάθου

Εργασίες εκσυγχρονισμού της Fraport στον αερολιμένα Σκιάθου

Οι εργασίες για τον εκσυγχρονισμό του νεώτερου σε ηλικία επιβατικού σταθμού του αεροδρομίου της Σκιάθου θα ξεκινήσουν από τη Fraport τον Οκτώβριο του 2018  , ενώ μέχρι το τέλος Απριλίου ολοκληρώνονται οι εργασίες στο παλιό κτίριο και εκεί θα γίνει η υποδοχή των επιβατών για τη φετινή θερινή περίοδο, με την πρώτη πτήση να φτάνει στο νησί του Παπαδιαμάντη  στις 2 Μαϊου 2018.

Αυτό ανέφερε στην ΕΡΤ Βόλου ο διευθυντής του αεροδρομίου Σκιάθου Στέφανος Λαμπρόπουλος.

Σε σχέση με πέρυσι στο νέο οι μόνες εργασίες που έχουν γίνει μέχρι τώρα είναι καινούργιες τουαλέτες και τα βασικά έργα εκσυγχρονισμού θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο του 2018 ώστε να είναι έτοιμο για την θερινή περίοδο του 2019.

«Θα γίνει ένα ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού αεροδρομίου. Για φέτος κάναμε μόνο τα απολύτως αναγκαία, όπως οι τουαλέτες και οι κοινόχρηστοι χώροι που χρησιμοποιούνταν κάποιοι ως αποθηκευτικοί, για να υπάρχει μία καλύτερη αισθητικά εικόνα σε αυτούς που το χρησιμοποιούν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί πως στο παλιό  οι εργασίες εκσυγχρονισμού θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Απριλίου και μετά τον Οκτώβριο θα γίνουν κάποιες παρεμβάσεις για να δημιουργηθούν γραφεία κ.ά., ενώ γίνονται κάποιες εργασίες στο χώρο στάθμευσης που κι αυτές θα ολοκληρωθούν του χρόνου το καλοκαίρι.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Φιλικό οι Παλαίμαχοι Ολυμπιακού Βόλου και οι Επίλεκτοι Παλαίμαχοι Θεσσαλίας - https://t.co/XtUO2RPLaO… -

  • Αθλήτριες και αθλητές του Γ. Σ. Βόλου στο Διασυλλογικό Αλτικού Τετράθλου - https://t.co/GyuNqwCYQr -

  • Γυρίσματα νέας διεθνούς παραγωγής #Castaways στο #Πήλιο #BBC #Paramount #Πήλιο - https://t.co/Ajs2TM2Csw -

"Αλιεύοντας" την είδηση