Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Εργασίες εκσυγχρονισμού της Fraport στον αερολιμένα Σκιάθου
Εργασίες εκσυγχρονισμού της Fraport στον αερολιμένα  Σκιάθου

Εργασίες εκσυγχρονισμού της Fraport στον αερολιμένα Σκιάθου

Οι για τον εκσυγχρονισμό του νεώτερου σε ηλικία επιβατικού σταθμού του αεροδρομίου της Σκιάθου θα ξεκινήσουν από τη Fraport τον Οκτώβριο του 2018  , ενώ μέχρι το τέλος Απριλίου ολοκληρώνονται οι στο παλιό και εκεί θα γίνει η υποδοχή των επιβατών για τη φετινή θερινή περίοδο, με την πρώτη να φτάνει στο νησί του Παπαδιαμάντη  στις 2 Μαϊου 2018.

Αυτό ανέφερε στην ΕΡΤ Βόλου ο διευθυντής του αεροδρομίου Σκιάθου Στέφανος Λαμπρόπουλος.

Σε σχέση με πέρυσι στο νέο οι μόνες εργασίες που έχουν γίνει μέχρι τώρα είναι καινούργιες τουαλέτες και τα βασικά έργα εκσυγχρονισμού θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο του 2018 ώστε να είναι έτοιμο για την θερινή περίοδο του 2019.

«Θα γίνει ένα ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού αεροδρομίου. ια φέτος κάναμε μόνο τα απολύτως αναγκαία, όπως οι τουαλέτες και οι που χρησιμοποιούνταν κάποιοι ως αποθηκευτικοί, για να υπάρχει μία καλύτερη αισθητικά εικόνα σε αυτούς που το χρησιμοποιούν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

α σημειωθεί πως στο παλιό  τέρμιναλ οι εργασίες εκσυγχρονισμού θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Απριλίου και μετά τον Οκτώβριο θα γίνουν κάποιες για να δημιουργηθούν γραφεία κ.ά., ενώ γίνονται κάποιες εργασίες στο χώρο στάθμευσης που κι αυτές θα ολοκληρωθούν του χρόνου το καλοκαίρι.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση