Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Εθελοντική αιμοδοσία στην ΠΕΜΣ
Εθελοντική αιμοδοσία στην ΠΕΜΣ

Εθελοντική αιμοδοσία στην ΠΕΜΣ

Εθελοντική αιμοδοσία, στον προαύλιο χώρο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων (πρώην κτίριο ομαρχίας, Ιωλκού και Αναλήψεως), διοργανώνει για την Πέμπτη 9 Απριλίου, από τις 9.00 το πρωί μέχρι τη 1.00 το μεσημέρι η Θεσσαλίας, σε συν με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Αχιλλοπούλειου οσοκομείου Βόλου.

Η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων ανταποκρινόμενη άμεσα στην έκκληση του Υπουργείου Υγείας για πραγματοποίηση αιμοληψιών εκτός Νοσοκομείων, στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού της μετάδοσης του κορωναϊού σε κλειστούς χώρους, λόγω οξείας μείωσης των αποθεμάτων τος στη χ, καλεί όλες και όλους να προσέλθουν στον προαύλιο χώρο της, προκειμένου να συμμετέχουν στην αιμοδοσία.

Σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα παροτρύνει όλες και όλους να αφιερώσουν λίγο από το χρόνο τους και να προσέλθουν στην εθελοντική αυτή αιμοδοσία προκειμένου να διασφαλιστούν οι ανάγκες όλων όσοι χρήζουν μετάγγισης τος η παραγώγων του. «Έχουμε αποδείξει πολλές φορές κατά το παρελθόν ως πολίτες αυτού του Νομού την ευαισθησία μας για τον συνάνθρωπο και την έμπρακτη στήριξη όσων έχουν την ανάγκη μας. Σε αυτή τη δύσκολη χρονική περίοδο που βιώνει η χ μας και όλοι μας ως πολίτες αυτής της χώρας και του Νομού Μαγνησίας, πρέπει να συμμετέχουμε ενεργά στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει η με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βόλου, προκειμένου να ενισχύσουμε όσο περισσότερο μπορούμε όσους συνανθρώπους μας το έχουνε ανάγκη».

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση