Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Διαγωνισμός για προμήθεια καυσίμων των οχημάτων του ΣΥΔΙΣΑ
Διαγωνισμός για  προμήθεια καυσίμων των οχημάτων του ΣΥΔΙΣΑ

Διαγωνισμός για προμήθεια καυσίμων των οχημάτων του ΣΥΔΙΣΑ

Πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με ενσφράγιστες προσφορές σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016 όπως τροποποιήθηκαν, συμπληρώθηκαν και ισχύουν μέχρι σήμερα, για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της προμήθειας: «Προμήθεια καυσίμων των οχημάτων του ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α Ν. Μαγνησίας» προκηρύσσει ο πρόεδρος του ΣΥΔΙΣΑ .

Ο προϋπολογισμός μελέτης ανέρχεται στις 55.000 μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Ο διαγωνισμός θα γίνει την 14η του μηνός Δεκεμβρίου του έτους 2016 ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ (λήξη επίδοσης προσφορών) στα γραφεία του ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α στην οδό Κωνσταντά 141 (κτίριο ΔΕΥΑΜΒ) στον τέταρτο όροφο ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής.

Στον διαγωνισμό γίνονται δεκτοί φυσικά ή νομικά πρόσωπα, επιχειρήσεις που λειτουργούν με ατομική και εταιρική μορφή έχοντες την από το Νόμο απαιτούμενη άδεια λειτουργίας. Η εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό ορίζεται στο ποσόν των 1. Ευρώ και παρέχεται με εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης τράπεζας συνταγμένη κατά τον ισχύοντα τύπο που ισχύει για το και τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης ή με γραμμάτιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, που θα απευθύνεται προς τον Σύνδεσμο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α.) Ν. Μαγνησίας.

Η προμήθεια χρηματοδοτείται από τα τακτικά έσοδα του Συνδέσμου με την αναγκαία πίστωση. Η συμβατική διάρκεια υλοποίησης της προμήθειας, ορίζεται σε 24 μήνες, αρχομένη από την υπογραφή της σύμβασης.

Πληροφορίες όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία του Συνδέσμου, Κωνσταντά 141 – ΒΟΛΟΣ, 4ος όροφος, Τηλ. 24210-28568, 24210-27220 & φαξ 24210-27208.

Τα τεύχη δημοπράτησης θα δίνονται μέχρι μια εργάσιμη ημέρα πριν τον διαγωνισμό. Τα έξοδα δημοσίευσης στις εφημερίδες της Περίληψης Διακήρυξης και τυχόν επαναληπτικών, βαρύνουν τον Ανάδοχο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση