Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Δεκαεννέα ωρομίσθιοι καθηγητές στην ΕΠΑΣ Βόλου
Δεκαεννέα ωρομίσθιοι καθηγητές στην ΕΠΑΣ Βόλου

Δεκαεννέα ωρομίσθιοι καθηγητές στην ΕΠΑΣ Βόλου

Δεκαεννέα ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς θα προσλάβει η ΕΠΑΣ Βόλου (Σχολές Μαθητείας), για το σχολικό έτος -2017, όπως αναφέρεται σε απόφαση της διοικήτριας του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, που δημοσιεύτηκε σήμερα στη «Διαύγεια».

Πρόκειται για 19 εκπαιδευτικούς των ειδικοτήτων Αγγλικής, Νομικών – Πολιτικών Επιστημών, Βιολόγων, Αρτοποιών – Ζαχαροπλαστών, Οχημάτων ΤΕΙ, Διοίκησης Επιχειρήσεων,  Νοσηλευτικής, Λογιστικής, Οικονομολόγων, Αισθητικής Γαλλικής Φιλολογίας, Πληροφορικής ΑΕΙ, Κομμωτικής, Μηχανολόγων ΑΣΕΤΕΜ, Γεωπόνων Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Ιατρών και Οικονομολόγων, τα ονόματα των οποίων δημοσιεύονται στην απόφαση.

Οι 19 θα απασχοληθούν από την έναρξης διδασκαλίας τους μέχρι μια εβδομάδα μετά το πέρας των εξετάσεων του Ιουνίου 2017, ενώ η αποζημίωσή τους ορίζεται με την ισχύουσα νομοθεσία και τις εκάστοτε κοινές αποφάσεις των αρμόδιων υπουργείων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συμμετοχή της Νίκης Βόλου στην 1η ημερίδα επιδόσεων στο κλειστό κολυμβητήριο Λάρισας - https://t.co/4meSvzpwnJ… -

  • Γ. Καλτσογιάννης: Άμεση παρέμβαση για το υψηλό κόστος ενέργειας #υψηλόκόστοςενέργειας - https://t.co/n1KoTZ27Rj -

  • Κορωνοϊός – Μελέτη: Τι ισχύει για αυτοάνοσες αντιδράσεις και αυτοαντισώματα σε ασθενείς Covid… - https://t.co/Wjm4U1Dbso -

"Αλιεύοντας" την είδηση