Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Aπαγόρευση απόπλου θαλαμηγού από το λιμάνι λόγω οφειλών
Aπαγόρευση απόπλου θαλαμηγού από το λιμάνι λόγω οφειλών

Aπαγόρευση απόπλου θαλαμηγού από το λιμάνι λόγω οφειλών

Περιλαμβάνει αίτημα του στο Λιμεναρχείο 

Αίτημα στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, αποφάσισε να υποβάλλει ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου, προκειμένου να απαγορευτεί ο της θαλαμηγού «AL DIRIYAH», σημαίας Σαουδικής Αραβίας λόγω οφειλών.

Για τη σχετική απόφαση η οποία δημοσιεύτηκε σήμερα στη “”, λήφθηκαν υπόψιν μεταξύ άλλων, έγγραφο του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, έγγραφο του προς τον ναυτικό πράκτορα της θαλαμηγού καθώς κι έγγραφο του Υπουργείου αυτιλίας με το οποίο γίνεται δεκτή η γνωμοδότηση του ομικού Συμβουλίου του Κράτους σύμφωνα με την οποία η Λιμενική Αρχή δύναται να απαγορεύει τον απυ υ, που βαρύνεται με τέλη και δικαιώματα, κατόπιν αιτιολογημένης αίτησης του οικείου φορέα διοίκησης και εκμετάλλευσης λιμένα κατ΄άρθρο 20 παρ.10 του ν.3622/2007.

Επισημαίνεται ότι το Δ.Σ. του ΟΛΒ, αποφάσισε να υποβάλλει αίτημα στο Λιμεναρχείο Βόλου για απαγόρευση απυ, της θαλαμηγού «AL DIRIYAH», από το λιμένα Βόλου, όπου είναι ελλιμενισμένο, δεδομένης της ύπαρξης οφειλών λιμενικών τελών προσόρμισης/ελλιμενισμού & παραβολής, έναντι του Οργανισμού Λιμένος Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οφειλές αφορούν το χρονικό διάστημα των τελευταίων έξι μηνών – από τον Νοέμβριο του 2017. Η «AL DIRIYAH» είναι 80 μέτρων απασχολεί 35 άτομα πλήρωμα περίπου κι ανήκει σε μέλη της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση