Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Στο Βόλο ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης
Στο Βόλο ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης

Στο Βόλο ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης

Στο Βόλο θα βρεθεί αύριο Πέμπτη 12 Απριλίου ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Β΄ Αθηνών Άδωνις Γεωργιάδης .

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί σειρά συναντήσεων με παραγωγικούς φορείς του Νομού και το απόγευμα στις 18:45 θα παραχωρηθεί Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας.

Στις 19:30 θα ακολουθήσει συνεδρίαση της Διευρυμένης ΝΟ.Δ.Ε. παρουσία του Άδωνι Γεωργιάδη καθώς και του  Γρηγόρη Δασταυρίδη, Συνδέσμου Εκλογικής Ετοιμότητας & Διαδικασιών μεταξύ Γραμματείας Οργανωτικού Ν.Δ. και των Οργανώσεων της Περιφερειακής Οργάνωσης Θεσσαλίας Ν.Δ., του βουλευτή Μαγνησίας, της κας. Ζέττας Μακρή πρ. υφυπουργού Υγείας και των πολιτευτών της Ν.Δ. στην Μαγνησία.

Θέματα που θα απασχολήσουν και θα συζητηθούν είναι η πολιτική επικαιρότητα και οργανωτικά.

Ουραγός η Ελλάδα

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Μαγνησίας  «Η Κυβέρνηση δεν έχει ανταποκριθεί εδώ και δυόμιση χρόνια στην υποχρέωσή της να καταθέσει την ελληνική αναπτυξιακή πρόταση. Η καθυστέρηση αυτή, σε συνδυασμό με την υπερφορολόγηση, την ελλιπή εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων, τη συρρίκνωση καθώς και την αναποτελεσματική αξιοποίηση των δημοσίων επενδύσεων, οδηγούν την Ελλάδα σε απόλυτη στασιμότητα και της στερούν κάθε αναπτυξιακή προοπτική.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με στοιχεία της Επιτροπής, η Ελλάδα δυστυχώς κατέχει την αρνητική πρωτιά, με ανεργία 20,8% (Δεκέμβριος 2017), ενώ μάλιστα η διαφορά με τη δεύτερη Ισπανία, που έχει πλέον ποσοστό ανεργίας 16,1%, συνεχώς διευρύνεται.

Δυστυχώς, οι ιδεοληψίες και οι αυταπάτες του ΣΥΡΙΖΑ “γκρέμισαν” την ανάπτυξη και φρέναραν την αποκλιμάκωση της ανεργίας, με θύματα τους εργαζόμενους. Σήμερα, η Ελλάδα, με ευθύνη της Κυβέρνησης παραμένει ουραγός. Με τις αποκλίσεις να διευρύνονται και το χάσμα με την υπόλοιπη Ευρώπη να μεγαλώνει συνεχώς…

Η Νέα Δημοκρατία είναι στο κέντρο των πολιτικών εξελίξεων, είναι πόλος αναφοράς για τη μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων, οι οποίοι λένε πια στο ΣΥΡΙΖΑ και στους ΑΝΕΛ: ως εδώ. Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα.»

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ποσό 60,5 εκτ. ευρώ στις επιχειρήσεις της Θεσσαλίας από τον 4ο κύκλο της Επιστρεπτέας Προκαταβολής… - https://t.co/Fji2hyOrYe -

  • Αναστολή λειτουργίας της τσιμεντοβιομηχανίας ΑΓΕΤ ζητά η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου - https://t.co/ZN2EqVL2Pt -

  • Τηλεδιάσκεψη της ΟΕΒΕΜ με τον βουλευτή Αλ. Μεϊκόπουλο - https://t.co/e1bXf5Osmw -

"Αλιεύοντας" την είδηση