Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Το Επιμελητήριο «ταξίδεψε» τα προϊόντα της Μαγνησίας στην έκθεση τροφίμων Foodex Retail 2015 στην Αθήνα
Το Επιμελητήριο «ταξίδεψε» τα προϊόντα της Μαγνησίας στην έκθεση τροφίμων Foodex Retail 2015 στην Αθήνα

Το Επιμελητήριο «ταξίδεψε» τα προϊόντα της Μαγνησίας στην έκθεση τροφίμων Foodex Retail 2015 στην Αθήνα

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η των τοπικών προϊόντων

Το Μαγνησίας στη διαρκή προσπάθεια που καταβάλλει για την των τοπικών επιχειρήσεων και των προϊόντων της περιοχής μας, συμμετείχε στην 15η έκθεση τροφίμων και ποτών Foodex Retail 2015, που ολοκληρώθηκε χθες, Σάββατο, 28 Νοεμβρίου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα.

Η έκθεση ξεκίνησε στις 23 Νοεμβρίου και σε αυτή συμμετείχαν τοπικές από τη Μαγνησία, που φιλοξενήθηκαν στο περίπτερο που εξασφάλισε το .

Αναψυκτικά, χυμούς, μπαχαρικά, ελαιόλαδα, παστά, παραδοσιακά γλυκά, μαρμελάδες και άλλα της Μαγνησίας είχαν την ευκαιρία να γευτούν οι επισκέπτες της 15ης έκθεσης τροφίμων και ποτών Foodex Retail 2015.

Σκοπός της έκθεσης ήταν η των ποιοτικών ελληνικών τροφίμων και ποτών από τις ελληνικές βιομηχανίες, αλλά και από τους παραγωγούς, στο κοινό των επαγγελματιών (καταστήματα μικρής λιανικής, καταστήματα παραδοσιακών προϊόντων κ..) και στο κοινό των επιβατών του μετρό.

Στην πρόσκληση συμμετοχής που απηύθυνε το , ανταποκρίθηκαν οι παρακάτω τοπικές : η «ΔΥΑΣ .Ε.» (εμπόριο τροφίμων), η « .Ε.» ( αναψυκτικών – χυμών), η «VRINO ΕΠΕ» (αρωματικά φυτά – μπαχαρικά), η «Λυχναράς ΒΕΡΓΙΝΑ Α.Ε.» (εμπόριο – εξαγωγή ελαιών και ελαιολάδου) και η αλίπαστων και κονσερβών «ΒΙΑΛΚΟ Σκουρτόπουλος Α.Ε.».

Το περίπτερο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας προσέλκυσε μεγάλο ενδιαφέρον, τόσο από άλλους επιχειρηματίες όσο και από το κοινό των επιβατών του Μετρό, που συνεχάρησαν τους διοργανωτές για την παρουσίαση, ενώ οι εκπρόσωποι των τοπικών εταιριών έδωσαν συνέντευξη και στο δίκτυο της ΕΡΤ.

Στη διάρκεια της έκθεσης, εξάλλου, έγινε γευσιγνωσία των προϊόντων της Μαγνησίας, που απέσπασαν εξαιρετικά σχόλια από όλους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πανελλαδικές Εξετάσεις των υποψηφίων των ΕΠΑΛ #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/DIb9ZDTZPE -

  • Τελευταίος ύπνος για 25χρονο στο Βόλο #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/zUjCfM8Q51 -

  • Στο Νοσοκομείο 4 άτομα μετά από #τροχαίο στον περιφερειακό #τροχαίο - https://t.co/PDDmRA6Eww -

"Αλιεύοντας" την είδηση